Skip to content

· Tutustu käsittelylaitokseemme ·

· Palvelut ·

Arkistojen ja papereiden tuhoamispalvelu käsittelylaitoksella

Luotettavat tuhoamispalvelut kaikille materiaaleille: paperi, mapit, arkistot, tallenteet, työvaatteet, yms. Yrityksille sekä yksityishenkilöille.

Tilaa nouto huonekaluille

Teemme perusteelliset toimitilojen tyhjennykset ja loppusiivoukset. Noudamme myös kaiken kokoiset erät huonekaluja, toimistokalusteita yms.

Noudamme sähkö- ja elektroniikkalaitteet sekä muut romut kustannustehokkaasti ja vaivattomasti. Tietoturvallinen ja ympäristöystävällinen palvelu.

Tutustu metallien kierrätys- ja ostopalveluihimme

Maksamme kilpailukykyiset hinnat metalli- ja teräsromuista. Tilaa kertanouto tai solmi kanssamme säännöllinen palvelusopimus.

Kaapeleiden kierrätyspalvelu

Käsittelemme kupari-, alumiini- ja rasvakaapeleita, sekä useita muita kaapelilaatuja. Autamme sinua kierrättämään kaapelijätteesi ympäristöystävällisesti.

Tutustu muovien kierrätys- ja ostopalveluihin

Autamme teollisuutta ja yrityksiä pääsemään helposti eroon muovijätteistään. Hoida yrityksesi jätehuolto kuntoon meidän avullamme – säästät aikaa ja rahaa!

MTB Muuttopalvelu

Tiesitkö, että tarjoamme myös muutto- ja logistiikkapalveluita? Me teemme muuttamisesta helppoa! Hoidamme luotettavasti yritysmuutot, erikoismuutot, sekä tietenkin kotimuutot.

Metalleja kestävästi

Metalleja kestävästi. Metallinjalostus tähtää hiilineutraaliksi. Tarvitaan useita ratkaisuja. Lue lisää uusista ratkaisuista.

· MTB Ympäristöpalvelu ·

Hallitsemme monipuolisten palvelukokonaisuuksien tuottamisen ja meillä on vaativimpien asiakkaidemme edellyttämä asiantuntemus. Korkea ammattitaito ja asiakkaan tarpeiden laaja-alainen ymmärtäminen, sekä ennen kaikkea arvostaminen on meille erittäin tärkeää. Työssään viihtyvä ja motivoitunut henkilöstömme kantaa vastuun työnsä jäljestä.

· Ota yhteyttä ·