Skip to content

MTB Ympäristöpalvelu

Ammattitaitoista palvelua vuodesta 1987 lähtien

Toimintaamme ovat aina ohjanneet yritteliäisyys, asiakastyytyväisyys ja  kehittyminen.

Kattavat ympäristö- ja kierrätyspalvelut

MTB Palvelut toimittaa yrityksille ja julkiselle sektorille siivous- ja kierrätys palvelukokonaisuuksia, jotka mahdollistavat asiakkaiden keskittymisen erityisosaamiseensa.

Asiakassuhteen hoitamisessa haluamme olla paras alallamme

Korkea ammattitaito ja asiakkaan tarpeiden laaja-alainen ymmärtäminen sekä ennen kaikkea asiakkaan arvostaminen on meille erittäin tärkeää. Panostamme erityisesti hyvän asiakassuhteen rakentamiseen henkilöstömme perehdyttämisessä ja koulutuksessa. Työssään viihtyvä, motivoitunut henkilöstö kantaa vastuun työnsä jäljestä.

Erityisasiantuntemus

Hallitsemme palvelukokonaisuuksien tuottamisen ja meillä on vaativimpien asiakkaidemme edellyttämä erityisasiantuntemus. Olemme valmiit vastaamaan alan muutoksiin ja kiristyneisiin haasteisiin.

Työmme jäljen paras arvioija on asiakas

Tärkein tavoitteemme on jokaisen asiakkuuden hoitaminen laadulla ja ammattitaidolla. Pitkät asiakassuhteemme osoittavat, että olemme oikealla tiellä. Meillä on hyvä tiimi kasassa ja panostamme voimakkaasti henkilökuntamme viihtymiseen ja ammattitaidon kehittämiseen. Meitä MTB:läisiä on yli 100 valmiina palvelukseen.