Skip to content

Toimitilapalvelut

Toimitilojen tyhjennykset, puhdistukset,
sekä ennakoivat desinfioinnit

Ota yhteyttä!

Noudamme huonekalut, toimistokalusteet, teollisuusjätteet ja muut romut vaivatta, sekä teemme perusteellisia tyhjennyksiä yrityksille ja organisaatioille, jotka ovat esimerkiksi muuttamassa uusiin toimitiloihin ja haluavat päästä eroon vanhoista kalusteistaan. Meiltä löytyy osaaminen ja kaikki tarvittavat työkalut suurien jätemäärien kuljettamiseen sekä kierrättämiseen. Hintamme ovat kilpailukykyisiä, emmekä yllätä sinua lisäkustannuksilla.

Ystävällinen ja ammattitaitoinen tiimimme tekee työnsä huolellisesti ja aiheuttamatta häiriöitä työpäiväänne. Käytämme aina ympäristöystävällisiä menetelmiä, eivätkä jätteet päädy koskaan kaatopaikoille tai vesistöihin. Tilataksesi tyhjennyksen voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Joustavat palvelumme ovat räätälöitävissä asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Lue lisää tyhjennyspalvelustamme

Tutustu tyhjennyspalveluumme

Toimitilapalvelut / Toimitilojen tyhjennyspalvelumme sisältää sähkö- ja elektroniikkalaiteromun noutamisen. Käytöstä poistuneiden IT-laitteiden, kuten palvelimien, kiintolevyjen, tietokoneiden ja muun luottamuksellista tietoa sisältävän laitteiston tuhoamiseksi MTB tarjoaa turvallisen, kustannustehokkaan ja ympäristöystävällisen tietoturvapalvelun, jota käyttämällä voit varmistaa noudattavasi uusinta tietosuoja-asetusta.

Lue lisää SER-kierrätyksestä

SER kierrätyspalvelut, tilaa nouto sähköromulle

MTB:n vahvuuksia ovat korkea laatutaso siivous-, tietoturva- ja kierrätyspalveluissa, sekä asiakastyytyväisyyteen panostaminen. Olemme valmiina vastaamaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiinne palveluitamme koskien ja suunnittelemme kanssanne palvelukokonaisuuden, joka vastaa tarpeitanne.

Lue lisää tyhjennyssiivouksesta

Tarjoamme yrityksille ja organisaatioille toimitilojen desinfiointipalveluja. Puhdistusratkaisumme tukevat kestävää kehitystä ja takaavat, että toimitilanne puhdistetaan perusteellisesti ja ympäristöystävällisesti. Olipa kyseessä mikä tahansa siivouksen osa-alue, meiltä löydät oikeat ammattilaiset toimitiloihinne!

Lue lisää desinfiointipalvelusta