Skip to content

Toimitilojen desinfiointipalvelu

Tiedettä luonnon hyväksi

Yhdistämällä tieteen ja luonnontuotteet, sekä uusimman teknologian (sähköstaattiset sumuttimet), mullistamme puhdistusprosessin kaikilla toimialoilla ja tuemme kestävää kehitystä.

Ota yhteyttä!

Nykyisten puhdistusprosessien ongelmakohdat

Puhdistus- ja desinfiointiprosessissa käytetään useimmiten liinoja ja suihkepulloja. Suihkepullosta sumutetaan kemikaalia kaikille pinnoille, minkä jälkeen ne pyyhitään liinalla. Tämä prosessi ei välttämättä ole kovin tehokas. Lisäksi prosessiin voi kulua todella paljon aikaa. Puhdistuksen tarkoitus on poistaa varmasti taudinaiheuttajat pinnoilta sekä ehkäisemään tartuntatautien voimakas lisääntyminen. Tiedonpuute kemikaalien ja puhdistuksessa käytettävien tuotteiden suhteen sekä huonot levitysmenetelmät ovat nykyisten puhdistusprosessien ongelmakohtia. Useimmiten on opetettu suihkuttamaan puhdistusainetta pinnalle pyyhkimään sen pois lähes välittömästi. Tuotteet jotka tulisi jättää pinnalle vaikuttamaan pidemmäksi aikaa tappaakseen bakteereita, pyyhitään heti pois. Tämä tarkoittaa, että pintoja ei ole desinfioitu onnistuneesti.

Uusi ympäristöystävällinen menetelmä

Käytössämme olevat elektrostaattiset sumuttimet ovat täydellinen puhdistus- ja desinfiointi konsepti. Kokonainen huone saadaan puhdistettua helposti ja tehokkaasti, tappamalla taudinaiheuttajat ja bakteerit, eikä se ole käyttäjälle tai ympäristölle haitallista. Käytössämme olevat elektroniset suihkuttimet käyttävät 65 % vähemmän kemikaaleja ja levittyvät suoraan pinnalle.

Mitä on elektrostaattinen desinfiointi?

Sähköstaattinen desinfiointi sisältää sähköstaattisen sumun suihkuttamisen pinnoille ja esineille. Sumu sisältää positiivisesti varautuneita hiukkasia, joten se tarttuu helposti pintoihin ja esineisiin. Tämä menetelmä yksinkertaistaa huomattavasti epäsäännöllisen muotoisten esineiden tai vaikeapääsyisten alueiden desinfiointiprosessia, sillä staattisesti latautunut sumu peittää tasaisesti kaikki pinnat, vaikka se olisi ruiskutettu vain yhdeltä puolelta.

Tuhoamme taudinaiheuttajien kasvualustat

Desinfioimme toimitilat ekologisesti käyttämällä elektrostaattisia suihkuttimia. Sumutamme seinät ja pinnat suorittaen desinfioinnin, joka tappaa taudinaiheuttajat. Luomme puhtaan ja terveen työympäristön käyttämällä elektrostaattisia sumuttimiamme ja teollisuuden turvallisia desinfiointi aineita

Kohteet, desinfiointipalvelu:

Puhdistamme ja desinfioimme toimistot, ravintolat, kuntokeskukset, koulut päiväkodit sekä muut toimitilat.