Skip to content

Toimitilojen tyhjennys

Stressitön ja luotettava romujen nouto / toimitilojen tyhjennys

Noudamme huonekalut, toimistokalusteet, teollisuusjätteet ja muut romut vaivatta, sekä teemme perusteellisia tyhjennyksiä yrityksille ja organisaatioille, jotka ovat esimerkiksi muuttamassa uusiin toimitiloihin ja haluavat päästä eroon vanhoista kalusteistaan. Meiltä löytyy osaaminen ja kaikki tarvittavat työkalut suurien jätemäärien kuljettamiseen sekä kierrättämiseen. Hintamme ovat kilpailukykyisiä, emmekä yllätä sinua lisäkustannuksilla.

Ystävällinen ja ammattitaitoinen tiimimme tekee työnsä huolellisesti ja aiheuttamatta häiriöitä työpäiväänne. Käytämme aina ympäristöystävällisiä menetelmiä, eivätkä jätteet päädy koskaan kaatopaikoille tai vesistöihin.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä meiltä ilmainen tarjous. Asiantuntijamme on teihin yhteydessä pikimmiten ja vastaa kaikkiin mahdollisiin kysymyksiinne palveluamme koskien.

Aikataulun sopiminen

Sovimme kanssasi aikataulusta ja muista noutoon liittyvistä järjestelyistä.

Töiden suorittaminen

Tiimimme suorittaa työt sovittuna aikana sovitun mukaisesti. Käymme tilat läpi kanssanne ennen ja jälkeen tyhjennyksen.

Tuhoustodistus

Tietosuojamateriaalin tuhoamisesta toimitamme asiakkaallemme tuhoustodistuksen GDPR-asetuksen mukaisesti. 

Ympäristöystävällinen

Valitsemalla MTB Ympäristöpalvelun ehkäiset saasteiden ja kasvihuonepäästöjen syntymistä, sekä säästät rahaa ja energiaa. Käyttämällä vaivattomia kierrätyspalveluitamme varmistat, ettet täytä kaatopaikkoja turhaan romulla, jonka voi kierrättää hyödyllisesti. Samalla olet luomassa parempaa ja puhtaampaa ympäristöä tuleville sukupolville!

Toimitilojen tyhjennys, tyhjennyspalvelu

Monipuoliset & kustannustehokkaat palvelut

MTB Ympäristöpalvelu hoitaa luotettavasti monimutkaisetkin projektit. Ammattitaitoinen tiimimme ja käytössämme olevat laadukkaat työkalut mahdollistavat tehokkaan sekä nopean työskentelyn, joten emme laskuta asiakkaitamme turhasta työajasta. Käytössämme olevien hydraulisten leikkureiden avulla saamme purettua ja noudettua haastavimmatkin kalusteet toimitiloistanne. Olipa kyseessä sitten valtavan toimiston perusteellinen tyhjennys tai muutaman huonekalun nouto, palvelemme teitä mielellämme!

Asiakkaiden arvostama

Asiakkaamme kiittävät meitä usein nopeasta, tehokkaasta, helposta ja ystävällisestä palvelukokemuksesta.
Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja olemme aina valmiina vastaamaan kysymyksiinne.

Ota yhteyttä!