Skip to content

Arkistojen tuhoamispalvelu

Tuhoamme luotettavasti paperit, asiakirjat, arkistot, mapit, kirjanpitomateriaalit, tallenteet ja muut tietosuojamateriaalit.

· Paperin tuhoaminen yrityksille ja yksityishenkilöille ·

Tarjoamme paperiasiakirjojen tuhoamispalveluita yrityksille sekä yksityishenkilöille. Yksityishenkilöitä palvelemme pääasiassa Uudenmaan alueella (mm. Helsinki, Vantaa, Espoo, yms). Yrityksiä palvelemme Uudenmaan lisäksi myös kattavasti eri maakunnissa, esimerkiksi Varsinais-Suomi, Kanta-Häme, Pirkanmaa ja Päijät-Häme. Nouto- ja kuljetuspalvelumme kattavat kaikki Suomen maakunnat ja kaupungit. Mikäli et nähnyt omaa maakuntaasi tässä listassa, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää palveluiden saatavuudesta!

Noudamme ja tuhoamme kaiken kokoiset erät tietosuojamateriaalia: hoidamme luotettavasti perusteelliset isojen arkistojen tyhjennykset, sekä pienemmät esim. parin kassillisen noudot.

Toimitamme tuhotusta materiaalista asiakkaallemme aina GDPR:n mukaisen tuhoamistodistuksen, jonka yksityiskohdat ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan.

· Miten arkistojen tuhoamispalvelu tilataan ·

Ota meihin yhteyttä ja tilaa meiltä nouto tuhottaville asiakirjoille tai muille tietosuojamateriaaleille. Noudot suoritetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisella aikataululla – on noudon tarve jo ensi viikolle tai vasta kuukausien päähän, noudot hoituvat aina yhtä vaivattomasti!

Kerro meille kuinka paljon tuhottavaa paperia teiltä suurin piirtein löytyy ja millainen noutoaikataulu teille sopii. Lähetämme teille noutohinnastomme, jonka vahvistettuanne suoritamme arkistojen noudon sovitun mukaisesti.

Halutessanne voitte myös vuokrata meiltä tietosuojasäiliön väliaikaiseen tai vakituiseen käyttöön ja tilata sille noudon, kun säiliö on valmiina noudettavaksi.

· Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto ·

Arkistojen ja papereiden tuhoamispalvelu käsittelylaitoksella

Tarvitsetko kertaluontoisen tuhoamispalvelun luottamuksellisille materiaaleille? Me voimme auttaa! Noudamme myös materiaalit joita ei ole pakattu tietosuojasäilöön valmiiksi: kuljetuksemme tuo mukanaan asianmukaiset keräysvälineet ja siirtää noudettavat materiaalit niihin paikan päällä.

Tarjoamme asiakkaillemme asianmukaiset tietosuojasäiliöt keräysvälineiksi. Voit valita säännöllisen tyhjennysaikataulun säiliöllesi, tai ilmoittaa meille, kun säiliönne on valmis vaihdettavaksi. Lisätietoa tietosuojasäiliöistämme löydät täältä: https://mtbkierratys.fi/tietosuojasailiot/

Voit valita säännöllisen tyhjennysaikataulun tietosuojasäiliölle (esim. kerran kuukaudessa), tai ilmoittaa meille, kun säiliönne on valmis vaihdettavaksi. Tyhjennyksen voit tilata puhelimitse, sähköpostitse, tai yhteydenottolomakkeella. Löydät yhteystietomme täältä: https://mtbkierratys.fi/yhteystiedot/

Keräämme arkistosi asianmukaisiin keräysvälineisiin ja kuljetamme ne turvallisesti suljetulle käsittelylaitoksellemme tuhottavaksi. Tietosuojamateriaalin tuhoaminen käsittelylaitoksella sekä asiakkaan luona ovat molemmat yhtä turvallisia vaihtoehtoja. Valitse mikä sinulle sopii parhaiten! Lue lisää: https://mtbkierratys.fi/tietosuojamateriaalien-tuhoaminen-kasittelylaitoksella/

Tutustu palveluun tuhoamispalvelut asiakkaan luona

Suoritamme luottamuksellisen materiaalin tuhoamispalvelut myös asiakkaan luona. Tuhoamme tallenteet, tietokoneet, paperiasiakirjat ja muut tietosuojamateriaalit. Tämä palvelu sopii erityisesti niille asiakkaille, jotka haluavat itse valvoa tietosuojamateriaaliensa tuhoamista. Lue lisää: https://mtbkierratys.fi/tietosuojamateriaalin-tuhoaminen-asiakkaan-luona/

Elektronisen median tuhoamispalvelut

Muut materiaalit

Tuhoamme myös tallenteet, kovalevyt, muistitikut, vialliset tai käytöstä poistetut tuotteet (tuotetuhous) sekä työvaatteet. Palvelumme ovat räätälöitävissä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. 

· Lisätietoa tietosuojamateriaalin tuhoamisesta ·

Mikä on tietosuojamateriaalia?

Kaikki dokumentit, jotka sisältävät henkilötietoja tai liiketoiminnallisesti luottamuksellista tietoa. Esim. laskut, muistiinpanot, markkinointisuunnitelmat, raportit, tositteet, sopimukset, palkkatiedot, työntekijöiden ja asiakkaiden henkilörekisteritiedot. Monet muut tulostetut tai sähköiset liiketoiminnan tiedot, jotka sisältävät organisaation toimintaan, asiakkaisiin, työntekijöihin tai yhteistyökumppaneihin liittyviä luottamuksellisia tietoja. Tiivistetysti: Kaikki tiedot, jotka eivät ole tarkoitettu ulkopuolisille tai kolmansille osapuolille.

Kerää luottamukselliset paperit turvaan heti

Luottamuksellisia papereita ei ole turvallista jättää lojumaan työpöydille tai kopiohuoneeseen. Helpointa ja turvallisinta on kerätä ne saman tien tietosuoja-astioihin. Arkaluontoisten papereiden tuhoaminen on syytä hoitaa tarkasti ja huolellisesti, sillä yksikin tavalliseen paperinkeräysroskikseen joutunut luottamuksellinen paperi voi aiheuttaa yrityksellesi merkittävän turvallisuusriskin. Asianmukaisten keräysvälineiden ja tietoturvapalveluiden käyttäminen varmistaa, ettei sinun yrityksellesi tai organisaatiollesi tapahdu tietovuotoja tai vahinkoja käytöstä poistetun tiedon hallinnassa.

Mihin tuhottavat paperit päätyvät?

Paperit murskataan ja silputaan täysin tunnistamattomaksi paperimassaksi, jonka jälkeen se kierrätetään paperiteollisuuden hyödynnettäväksi. Palvelumme on siis ympäristöystävällinen ja turvallinen. Toimitamme tuhotusta materiaalista asiakkaallemme aina tuhoamistodistuksen ja tuhoamistodistuksen yksityiskohdat ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan.

· Miksi valita meidät ·

Olemme kotimainen perheyritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus ammattimaisten palveluiden tuottamisesta asiakkaillemme. Arkistontuhous palvelumme on luotettava ja vaivaton ratkaisu asiakkaalle. Valitsemalla MTB Ympäristöpalvelun varmistat kustannustehokkaan sekä ympäristöystävällisen palvelun luottamuksellisten materiaalien hävittämiseen. Samalla olet luomassa parempaa ja puhtaampaa ympäristöä tuleville sukupolville!

Kuljetuksemme noudattaa koronavirusepidemian aikana äärimmäistä huolellisuutta taatakseen asiakkaillemme turvallisen palvelun. Olemme palveluyritys, jonka ydinosaamista ovat mm. turvallisuus- ja puhdistuspalvelut, joten poikkeusolosuhteissa toimiminen hoituu meiltä luonnostaan. Asiakaspalveluhenkinen tiimimme tekee työnsä aina hienotunteisesti, luotettavasti ja tehokkaasti. Olemme saaneet asiakkailtamme erityisesti paljon kiitosta toimivasta noutopalvelustamme sekä asiakaspalveluhenkisyydestämme.

· Ota yhteyttä ·