Skip to content

Metallin kierrätys

MTB maksaa kilpailukykyiset hinnat metalli- ja teräsromuistasi, sekä kierrättää romusi asianmukaisesti ja ympäristöystävällisesti.

· Rehtiä romukauppaa ympäristöystävällisesti ·

Olemme kotimainen perheyritys, joka on erikoistunut ympäristöystävälliseen metalliromun kierrätykseen. Liiketoimintamme koostuu romumetallin ostamisesta ja myymisestä metalliteollisuudelle. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita, luotettavia ja joustavia kierrätysratkaisuja. Meidän avullamme maksimoit romusi arvon – olipa se sitten minkälaisessa olomuodossa tahansa.

Metallien prosessoinnissa käytämme alan johtavia kierrätystekniikoita. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme kierrätysalalla ja tarjoamme asiakkaillemme arvokasta tietoa teollisuusmetallien markkinoista, reilut hinnat ja kattavan asiakaspalvelun. Tilaa kertanouto tai solmi kanssamme säännöllinen palvelusopimus. Autamme teitä mielellämme metalliromun kierrättämisessä!

Metallien kierrätys vähentää saasteita, säästää luonnonvaroja, pienentää kaatopaikoille joutuvaa jätteen määrää, sekä ehkäisee ympäristötuhoja joita uusien raaka-aineiden louhimisesta aiheutuu. Kun kierrätät metallia, edistät ympäristön kestävyyttä ja voit muuttaa romusi rahaksi. Ole ystävällinen luonnolle ja kierrätä metallisi!

· Miksi valita meidät ·

MTB on luotettava kumppani

Autamme asiakkaitamme saamaan kaiken hyödyn irti kierrättämisestä. Tarjoamme sinulle erinomaista asiakaspalvelua ja kilpailukykyiset hinnat.

Asiakassuhteet ovat meille tärkeitä ja halutessasi saat meistä pitkäaikaisen yhteistyökumppanin.

Räätälöity palvelu

Tarjoamme asiakkaillemme asianmukaiset keräysvälineet sekä palvelusopimuksen säännöllisille noudoille yrityksenne tarpeiden mukaan.

Noudamme romua myös kertaluontoisesti.

 

Ympäristöystävällisyys

Kierrätämme romusi ympäristöystävällisesti. Autamme asiakkaitamme huolehtimaan, että heidän romunsa ja jätteensä käsitellään asianmukaisesti ja luotettavasti.

· Ota yhteyttä ·