Skip to content

Kotimuutto
helposti ja luotettavasti

Voit myös soittaa:
09 4243 5000

· Luotettava kotimuutto ·

Muuttamisessa riittää työtä kodin koosta riippumatta:

Tavarat pakataan muuttolaatikoihin ja kalusteet sekä särkyvät tavarat suojataan kuljetusta varten. Yleensä muuttolaatikot merkitään valmiiksi, jotta uudessa osoitteessa tavarat löytävät paikkansa kätevämmin. Muutossa haasteeksi voivat muodostua esim. kodinkoneiden ja muiden sähkölaitteiden irrottaminen seinästä sekä painavien ja vaikeasti liikuteltavien tavaroiden siirtäminen.

Ilman kantoapua muuttolaatikoiden ja kalusteiden kuljetus muuttoautoon voi käydä raskaaksi ja perillä uudessa osoitteessa odottaa vielä tavaroiden purkamisurakka. Sitten on tietenkin vanhan osoitteen loppusiivous, sekä poisheitettävien tavaroiden ja romujen hävittäminen.

Meidän avullamme pääsette muuttamaan uuteen kotiinne helposti

Meidän avullamme kaiken kokoiset muutot sujuvat stressittömästi. Ammattitaitoinen tiimimme takaa turvallisen, tehokkaan ja onnistuneen muuton. Palvelumme räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Toimimme pääasiassa Uudenmaan alueella (mm. Helsinki, Vantaa, Espoo, yms). Mikäli et nähnyt omaa maakuntaasi tässä listassa, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää palveluiden saatavuudesta!

Jätä kaikki meidän houolehdittavaksemme:

Toimitamme muuttovälineet

Muutamme teidät uuteen kotiinne

Noudamme pois tarpeettomat kalusteet, SER-laitteet, muut tavarat ja sekajätteet

Teemme myös loppusiivoukset vuosikymmenien rautaisella ammattitaidolla!

· Valitse itsellesi sopivin kotimuuttopalvelu ·

Toimitamme muuttovälineet teille sovittuna ajankohtana. Asiakas pakkaa, suojaa ja merkitsee tavarat itse. MTB noutaa tavarat sovitun mukaisesti ja kuljettaa ne muutto-osoitteeseen.

Voit tilata meiltä esim. muuttolaatikoita, rullakoita ja muita pakkaustarvikkeita. 

Kuljetuksemme saapuu luoksenne sovitun aikataulun mukaisesti. Kuljetuksemme pakkaa, suojaa ja merkitsee tavarat sekä kalusteet asiakkaan puolesta. 

Tämän jälkeen kuljetuksemme siirtää tavarat kuorma-autoon ja kuljettaa ne muutto-osoitteeseen.

 

Myyntineuvottelijamme käy asiakkaan luona tekemässä arvion työkohteesta. Asiakkaalle räätälöidään palvelu, joka voi sisältää esim. pakkaus- ja kuljetuspalvelun, tavaroiden sisäänkantamisen uuteen osoitteeseen, sekä vanhan asunnon tyhjentämisen tarpeettomista tavaroista. 

Noudamme kaken kokoiset erät huonekaluja, SER-laitteita ja muita tavaroita, joista haluatte päästä eroon muuton yhteydessä tai muuten vain. 

Lue lisää tyhjennyspalvelustamme

· Valitse meidät muuttoavuksi ·

Ammattitaitoinen tiimimme hoitaa muutot nopeasti ja tehokkaasti

Olemme kotimainen perheyritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus ammattimaisten palveluiden tuottamisesta asiakkaillemme. Asiakaspalveluhenkinen tiimimme tekee työnsä aina hienotunteisesti, luotettavasti ja tehokkaasti.

Olemme saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta toimivasta noutopalvelustamme, sekä asiakaspalveluhenkisyydestämme.

Kustannustehokkaat hinnat ja läpinäkyvä hinnoittelu

Ammattitaitoinen tiimimme ja käytössämme olevat laadukkaat työkalut mahdollistavat tehokkaan sekä nopean työskentelyn, joten emme laskuta asiakkaitamme turhasta työajasta. Nouto- ja palveluveloitukset laskutetaan toteutuneiden todellisten työaikojen ja kuljetusmäärien mukaisesti.

MTB on luotettava yhteistyökumppani

Kuljetuksemme noudattaa koronavirusepidemian aikana äärimmäistä huolellisuutta taatakseen asiakkaillemme turvallisen palvelun.

Koulutamme henkilökuntamme tehtäviinsä perusteellisesti.

 

Jokainen muutto on omanlaisensa ja hintaan vaikuttaa esim. muuton laajuus, työaika, kuljetettavien tavaroiden määrä, työkohteen mahdolliset hidasteet muuttotyölle, sekä mahdolliset lisäpalvelut. Ota yhteyttä ja me annamme sinulle muuttotarjouksen. Räätälöimme palvelun sinun tarpeittesi mukaan.

· Ota yhteyttä ·