Skip to content

Tyhjennyspalvelut ja huonekalujen nouto

Teemme perusteelliset toimitilojen tyhjennykset ja loppusiivoukset. Noudamme myös kaiken kokoiset erät huonekaluja, toimistokalusteita, sekä muita materiaaleja.

· Kalusteiden noudot ja toimitilojen tyhjennykset ·

Kustannustehokas ja luotettava nouto kaiken kokoisille erille

Tyhjennyspalvelut yli 30 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Olipa kyse sitten suuren toimiston perusteellisesta tyhjennyksestä tai muutaman huonekalun noutamisesta, palvelemme teitä mielellämme!

Noudamme huonekalut, toimistokalusteet, teollisuusjätteet ja muut romut vaivatta, sekä teemme perusteellisia tyhjennyksiä yrityksille ja organisaatioille, jotka ovat esimerkiksi muuttamassa uusiin toimitiloihin ja haluavat päästä eroon vanhoista kalusteistaan. Tietosuojamateriaalin tuhoamisesta toimitamme asiakkaallemme GDPR-asetuksen mukaisen tuhoamistodistuksen, jonka yksityiskohdat ovat räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan.

Meiltä löytyy osaaminen ja kaikki tarvittava kalusto suurien jätemäärien kuljettamiseen sekä kierrättämiseen. Hintamme ovat kilpailukykyisiä, emmekä yllätä sinua lisäkustannuksilla. Ystävällinen ja ammattitaitoinen tiimimme tekee työnsä huolellisesti ja aiheuttamatta häiriöitä työpäiväänne. Käytämme aina ympäristöystävällisiä menetelmiä. 

Palvelelemme yrityksiä sekä yksityishenkilöitä

Yksityishenkilöitä palvelemme pääasiassa Uudenmaan alueella (mm. Helsinki, Vantaa, Espoo, yms). Yrityksiä palvelemme Uudenmaan lisäksi myös kattavasti eri maakunnissa, esimerkiksi Varsinais-Suomi, Kanta-Häme, Pirkanmaa ja Päijät-Häme. Nouto- ja kuljetuspalvelumme kattavat kaikki Suomen maakunnat ja kaupungit. Mikäli et nähnyt omaa maakuntaasi tässä listassa, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää palveluiden saatavuudesta!

· Miten nouto tilataan ·

Ota meihin yhteyttä ja tilaa meiltä nouto vanhoille huonekaluillesi tai muille kalusteille & irtaimistolle. Huonekalujen noudot ja tilojen tyhjennyspalvelut suoritetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisella aikataululla. Kerro meille millaista noudettavaa tavaraa teiltä löytyy ja millainen noutoaikataulu teille sopii. Lähetämme teille noutohinnastomme, jonka vahvistettuanne suoritamme noudon sovitun mukaisesti. Teidän ei tarvitse huolehtia huonekalujen pakkaamisesta, kuljetuksesta eikä käsittelystä. Me hoidamme kaiken!

Mikäli kyseessä on perusteellinen toimiston, varaston, yms. tyhjennys, asiantuntijamme käy asiakkaan kanssa työkohteen läpi ennen ja jälkeen tyhjennyksen, sekä suunnittelee asiakkaan kanssa heille räätälöidyn tyhjennysaikataulun ja -suunnitelman. Tarjoamme asiakkaillemme myös keräysvälineet, vaihtolavat ja muuttolaatikot toimitilojen tyhjennykseen. 

· Tyhjennyspalvelun työvaiheet ·

· Lisätietoa noutopalvelustamme ·

Monipuoliset & kustannustehokkaat palvelut

MTB Ympäristöpalvelu hoitaa luotettavasti monimutkaisetkin projektit. Ammattitaitoinen tiimimme ja käytössämme olevat laadukkaat työkalut mahdollistavat tehokkaan sekä nopean työskentelyn, joten emme laskuta asiakkaitamme turhasta työajasta. Käytössämme olevien hydraulisten leikkureiden avulla saamme purettua ja noudettua haastavimmatkin kalusteet toimitiloistanne. MTB Ympäristöpalvelu toteuttaa myös käytöstä poistettujen uusiokäyttöön soveltuvien kalusteiden realisoinnin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Huonekalujen kierrätyksestä

Käytöstä poistettujen toimistokalusteiden ja huonekalujen vastaanotto ja kierrätys hoituu kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti MTB Ympäristöpalvelun kautta. Eri materiaalit kierrätetään pääosin uusioraaka-aineeksi ja hyödyntämiskelvottomat materiaalit jalostetaan lämmön- ja sähköntuotannon hyötykäyttöön energiajakeena.

Useimmat huonekalut ja toimistokalusteet sisältävät useita eri materiaaleja, jotka tulee erotella ennen niiden jatkokäsittelyä. Yksittäinen huonekalu tai toimistokaluste voi sisältää useita eri puumateriaaleja, metalleja sekä muoveja. Me autamme asiakkaitamme pääsemään eroon vanhoista toimistokalusteistaan kustannustehokkaasti, ympäristöystävällisesti ja vaivattomasti. Helppo nouto on avainsana palveluihimme!

· Miksi valita meidät ·

Olemme kotimainen perheyritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus ammattimaisten palveluiden tuottamisesta asiakkaillemme. Huonekalujen noutopalvelumme on edullinen ja vaivaton ratkaisu asiakkaalle. Valitsemalla MTB Ympäristöpalvelun varmistat kustannustehokkaan sekä ympäristöystävällisen palvelun toimitilojenne tyhjennykseen, tai ylimääräisten käytöstä poistettujen romujen siivoamiseen. Samalla olet luomassa parempaa ja puhtaampaa ympäristöä tuleville sukupolville!

Kuljetuksemme noudattaa koronavirusepidemian aikana äärimmäistä huolellisuutta taatakseen asiakkaillemme turvallisen palvelun. Olemme palveluyritys, jonka ydinosaamista ovat mm. turvallisuus- ja puhdistuspalvelut, joten poikkeusolosuhteissa toimiminen hoituu meiltä luonnostaan. Asiakaspalveluhenkinen tiimimme tekee työnsä aina hienotunteisesti, luotettavasti ja tehokkaasti. Olemme saaneet asiakkailtamme erityisesti paljon kiitosta toimivasta noutopalvelustamme sekä asiakaspalveluhenkisyydestämme.

· Ota yhteyttä ·