Skip to content

Täyden palvelun muuttopalvelu

Me teemme muuttamisesta helppoa! Hoidamme luotettavasti yritysmuutot, erikoismuutot, teollisuusmuutot, sekä tietenkin kotimuutot. Tarjoamme myös realisointi- ja  tyhjennyspalvelut vuosikymmenien kokemuksella ja ammattitaidolla. 

Voit myös soittaa:
09 4243 5000

· Muuttopalvelut pk-seudulla ja muissa maakunnissa ·

Yksityishenkilöitä palvelemme pääasiassa Uudenmaan alueella (mm. Helsinki, Vantaa, Espoo, yms). Yrityksiä palvelemme Uudenmaan lisäksi myös kattavasti eri maakunnissa, esimerkiksi Varsinais-Suomi, Kanta-Häme, Pirkanmaa ja Päijät-Häme. Mikäli et nähnyt omaa maakuntaasi tässä listassa, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää palveluiden saatavuudesta!

Hoidamme luotettavasti myös:

erikoismuutot ja haalauspalvelut
toimitilojen, asuntojen ja varastojen tyhjennykset
kuolinpesien tyhjennykset
realisointipalvelut
loppusiivoukset

Muutto sujuu vaivattomasti asianmukaisilla muuttovälineillä. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset keräysvälineet: muuttolaatikot, tietosuojasäiliöt, rullakot ja vaihtolavat yms.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Voit myös soittaa:
09 4243 5000

Noudamme huonekalut, toimistokalusteet, teollisuusjätteet ja muut romut vaivatta, sekä teemme perusteellisia tyhjennyksiä yrityksille ja organisaatioille, jotka ovat esimerkiksi muuttamassa uusiin toimitiloihin ja haluavat päästä eroon vanhoista kalusteistaan.

Lue lisää:
Tyhjennyspalvelut

Muuttotyhjennyksen ja -siivouksen jäljiltä jää usein myös luottamuksellista materiaalia: arkistoja, laskuja, lääkärintodistuksia ja muita henkilökohtaisia papereita.

Me tuhoamme kaikki tietosuojamateriaalit asianmukaisesti ja toimitamme niistä teille GDPR:n mukaisen tuhoamistodistuksen.

MTB:n siivouspalvelu suunnittelee siivoustoimet asiakaskohtaisesti käyttäen MTB-laatuohjelmaa.

MTB-Siivouspalvelun asiakkaana on jo yli 200 tyytyväistä sopimusasiakasta, joiden työpaikoilla työntekijät viihtyvät.

Tutustu MTB-Siivouspalvelun toimintaan:
https://www.mtb.fi/

· Kustannustehokkaat muutto- ja tyhjennyspalvelut ·

Hoidamme ammattitaidolla kaiken kokoiset yritys-, toimisto- ja toimitilamutot. Palvelumme räätälöidään mahdollisimman kustannustehokkaaksi ja asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

Hoidamme tehokkaasti haastavatkin projektit. Ammattitaitoinen tiimimme saa purettua ja noudettua haastavimmatkin kalusteet toimitiloistanne hyödyntäen käytössämme olevaa erikoiskalustoa.

Vaivattomat ja kustannustehokkaat muuttopalvelut yksityishenkilöille. Palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeisiin ja budjettiin sopivaksi. Tutustu erilaisiin palveluvaihtoehtoihin!

Hoidamme luotettavasti ja hienotunteisesti erilaiset kuolin- ja konkurssipesien, talojen, asuntojen ja varastojen tyhjennykset. 

Kannamme sisään kiintokalusteet ja rakennusmateriaalit kattavasti erilaisissa työmaakohteissa, esim. uudisrakennukset.

Noudamme vanhat kalusteet pois uusien tieltä ja käsittelemme ne ympäristöystävällisesti. Palvelumme sopii esimerkiksi kalusteiden toimittajille tai yrityksille, jotka ovat kalustamassa toimitilojaan uudelleen. Solmi kanssamme säännöllinen palvelusopimus tai sovi kertanouto.

Ammattitaitoinen tiimimme hoitaa muutot nopeasti ja tehokkaasti

Olemme kotimainen perheyritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus ammattimaisten palveluiden tuottamisesta asiakkaillemme. Asiakaspalveluhenkinen tiimimme tekee työnsä aina hienotunteisesti, luotettavasti ja tehokkaasti.

Olemme saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta toimivasta noutopalvelustamme, sekä asiakaspalveluhenkisyydestämme.

Kustannustehokkaat hinnat ja läpinäkyvä hinnoittelu

Ammattitaitoinen tiimimme ja käytössämme olevat laadukkaat työkalut mahdollistavat tehokkaan sekä nopean työskentelyn, joten emme laskuta asiakkaitamme turhasta työajasta.

Nouto- ja palveluveloitukset laskutetaan toteutuneiden todellisten työaikojen ja kuljetusmäärien mukaisesti.

MTB on luotettava yhteistyökumppani

Kuljetuksemme noudattaa koronavirusepidemian aikana äärimmäistä huolellisuutta taatakseen asiakkaillemme turvallisen palvelun.

Koulutamme henkilökuntamme tehtäviinsä perusteellisesti. 

· Palvelun hinnoittelu ·

Jokainen muutto on omanlaisensa ja hintaan vaikuttaa esim. muuton laajuus, työaika, kuljetettavien tavaroiden määrä, työkohteen mahdolliset hidasteet muuttotyölle, sekä mahdolliset lisäpalvelut. Ota yhteyttä ja me annamme sinulle muuttotarjouksen. Räätälöimme palvelun sinun tarpeittesi mukaan.

MTB Muuttopalvelu

Tiesitkö, että tarjoamme myös muutto- ja logistiikkapalveluita? Me teemme muuttamisesta helppoa! Hoidamme luotettavasti yritysmuutot, erikoismuutot, sekä tietenkin kotimuutot.

Metalleja kestävästi

Metalleja kestävästi. Metallinjalostus tähtää hiilineutraaliksi. Tarvitaan useita ratkaisuja. Lue lisää uusista ratkaisuista.

· MTB Ympäristöpalvelu ·

Hallitsemme monipuolisten palvelukokonaisuuksien tuottamisen ja meillä on vaativimpien asiakkaidemme edellyttämä asiantuntemus. Korkea ammattitaito ja asiakkaan tarpeiden laaja-alainen ymmärtäminen, sekä ennen kaikkea arvostaminen on meille erittäin tärkeää. Työssään viihtyvä ja motivoitunut henkilöstömme kantaa vastuun työnsä jäljestä.

Tutustu käsittelylaitokseemme täällä.

· Ota yhteyttä ·