Skip to content

Työvaatteiden tuhoaminen

Tuhoamme luotettavasti logo-, työ- ja virka-asut, sekä muut tietosuojamateriaalit. 

· Työvaatteiden tuhoamispalvelu ·

Palvelemme yrityksiä, organisaatioita sekä yksityishenkilöitä. Yksityishenkilöitä palvelemme pääasiassa pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa, Espoo, yms). Yrityksiä palvelemme pääkaupunkiseudun lisäksi myös muilla paikkakunnilla, esimerkiksi Varsinais-Suomi, Kanta-Häme, Pirkanmaa, Uusimaa ja Päijät-Häme. Mikäli et nähnyt omaa paikkakuntaasi tässä listassa, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää palveluiden saatavuudesta!

Toimitamme tuhotusta materiaalista asiakkaallemme aina GDPR:n mukaisen tuhoamistodistuksen, jonka yksityiskohdat ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan.

· Miten palvelu tilataan ·

Ota meihin yhteyttä ja tilaa meiltä nouto hävitettäville työvaatteille tai muille tietosuojamateriaaleille. Noudot suoritetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisella aikataululla – on noudon tarve jo ensi viikolle tai vasta kuukausien päähän, noudot hoituvat aina yhtä vaivattomasti!

Kerro meille kuinka paljon tuhottavaa materiaalia teiltä suurin piirtein löytyy ja millainen noutoaikataulu teille sopii. Lähetämme teille noutohinnastomme, jonka vahvistettuanne suoritamme arkistojen noudon sovitun mukaisesti.

Halutessanne voitte myös vuokrata meiltä tietosuojasäiliön väliaikaiseen tai vakituiseen käyttöön ja tilata sille noudon, kun säiliö on valmiina noudettavaksi.

· Lisätietoa työvaatteiden tuhoamisesta ·

Miksi työvaatteiden asianmukainen hävittäminen on tärkeää?

Mikäli työvaatteita ja -asusteita ei hävitetä asianmukaisesti, mahdollisia riskejä voivat olla mm. organisaation työntekijänä esiintyminen, luvaton kulku työmailla, sekä mahdolliset haitat yrityksen liiketoiminnalle tai imagolle. Vanhojen työvaatteiden hyödyntäminen rikollisiin tarkoituksiin ei välttämättä tapahdu heti eikä suunnitelmallisesti, mutta tilaisuus luo mahdollisuuden rikolliseen taloudellisen hyödyn tavoitteluun. Pahimmassa tapauksessa ulkopuolinen henkilö voi esiintyä asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden luona organisaationne edustajana saaden käyttöönsä luvattomasti omaisuutta tai luottamuksellista tietoa. Meidän jokaisen vastuulla on toimia ennaltaehkäisevästi, jotta emme mahdollistaisi tällaisten vahinkojen syntymistä.

Me suojelemme yritystäsi

Tuhoamme käytöstä poistetut logo-, työ- ja virka-asunne luotettavasti. (Esim. yrityksien logoilla varustetut työvaatteet, pelastustoimien ja terveydenhuollon virka-asut, sekä turvallisuuspalveluiden univormut.) Teollisuuskokoluokan murskaimemme ovat suunniteltu tuhoamaan suuria määriä materiaalia kerralla. Tuhoamme myös muut tietosuojamateriaalit, kuten paperiasiakirjat, tallenteet, ulkoiset tallennusvälineet, tietokoneet, hylkytuotteet, yms. MTB Tietoturvapalvelu tuottaa myös asiakkaan luona toteutettavia tuhouspalveluita pienemmillä siirrettävillä mobiili murskaimilla tai mobiili murskain kuorma-autolla.

Tekstiilien tuhoamista käsittelylaitoksellamme:

· Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto ·

Arkistojen ja papereiden tuhoamispalvelu käsittelylaitoksella

Tarvitsetko kertaluontoisen tuhoamispalvelun luottamuksellisille materiaaleille? Me voimme auttaa! Noudamme myös materiaalit joita ei ole pakattu tietosuojasäilöön valmiiksi: kuljetuksemme tuo mukanaan asianmukaiset keräysvälineet ja siirtää noudettavat materiaalit niihin paikan päällä.

Tarjoamme asiakkaillemme asianmukaiset tietosuojasäiliöt keräysvälineiksi. Voit valita säännöllisen tyhjennysaikataulun säiliöllesi, tai ilmoittaa meille, kun säiliönne on valmis vaihdettavaksi. Lisätietoa tietosuojasäiliöistämme löydät täältä: https://mtbkierratys.fi/tietosuojasailiot/

Voit valita säännöllisen tyhjennysaikataulun tietosuojasäiliölle (esim. kerran kuukaudessa), tai ilmoittaa meille, kun säiliönne on valmis vaihdettavaksi. Tyhjennyksen voit tilata puhelimitse, sähköpostitse, tai yhteydenottolomakkeella. Löydät yhteystietomme täältä: https://mtbkierratys.fi/yhteystiedot/

Keräämme arkistosi asianmukaisiin keräysvälineisiin ja kuljetamme ne turvallisesti suljetulle käsittelylaitoksellemme tuhottavaksi. Tietosuojamateriaalin tuhoaminen käsittelylaitoksella sekä asiakkaan luona ovat molemmat yhtä turvallisia vaihtoehtoja. Valitse mikä sinulle sopii parhaiten! Lue lisää: https://mtbkierratys.fi/tuhouspalvelut-kasittelylaitoksella/

Tutustu palveluun tuhoamispalvelut asiakkaan luona

Suoritamme luottamuksellisen materiaalin tuhoamispalvelut myös asiakkaan luona. Tuhoamme tallenteet, tietokoneet, paperiasiakirjat ja muut tietosuojamateriaalit. Tämä palvelu sopii erityisesti niille asiakkaille, jotka haluavat itse valvoa tietosuojamateriaaliensa tuhoamista. Lue lisää: https://mtbkierratys.fi/tuhouspalvelut-paikan-paalla/

Elektronisen median tuhoamispalvelut

Tuhoamme myös tallenteet, kovalevyt, muistitikut, vialliset tai käytöstä poistetut tuotteet (tuotetuhous) sekä työvaatteet. Palvelumme ovat räätälöitävissä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Lue lisää: https://mtbkierratys.fi/tietoturva/

· Miksi valita meidät ·

Olemme kotimainen perheyritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus ammattimaisten palveluiden tuottamisesta asiakkaillemme. Työvaatteiden tuhoamispalvelumme on luotettava ja vaivaton ratkaisu asiakkaalle. Valitsemalla MTB Ympäristöpalvelun varmistat kustannustehokkaan sekä ympäristöystävällisen palvelun luottamuksellisten materiaalien hävittämiseen. Samalla olet luomassa parempaa ja puhtaampaa ympäristöä tuleville sukupolville!

Kuljetuksemme noudattaa koronavirusepidemian aikana äärimmäistä huolellisuutta taatakseen asiakkaillemme turvallisen palvelun. Olemme palveluyritys, jonka ydinosaamista ovat mm. jätehuolto-, kierrätys, turvallisuus- ja puhdistuspalvelut, joten poikkeusolosuhteissa toimiminen hoituu meiltä luonnostaan. Asiakaspalveluhenkinen tiimimme tekee työnsä aina hienotunteisesti, luotettavasti ja tehokkaasti. Olemme saaneet asiakkailtamme erityisesti paljon kiitosta toimivasta noutopalvelustamme sekä asiakaspalveluhenkisyydestämme.

· Ota yhteyttä ·