Skip to content

Tuhouspalvelut käsittelylaitoksellamme

Ota yhteyttä!

Täyden palvelun tietoturvapalvelua sekä jätehuoltoa

Tietosuojamateriaalin asianmukainen tuhoaminen on yksi tärkeimmistä tavoista suojata yrityksesi. Palvelumme on asiakkaallemme vaivaton, eikä aiheuta häiriöitä työpäivään. Olipa sinulla sitten pari laatikollista tai kokonainen arkistohuone täynnä tuhottavaa materiaalia, me suojelemme yksityisyyttäsi ja tuhoamme tietosuojamateriaalinne GDPR-asetuksen mukaisesti. MTB Tietoturvapalvelu tuhoaa paperiasiakirjat, tallenteet, henkilökortit, kovalevyt, CD:t, USB:t, työvaatteet ja kaiken muun tietosuojamateriaalin turvallisesti ja ympäristöystävällisesti.

Aukoton tuhoamisprosessi

MTB:n työasusta ja kuvallisesta henkilökortista tunnistettava kuljettajamme saapuu sovittuna ajankohtana noutamaan tuhottavat materiaalinne. Kuljettajan ottaessa materiaalit vastaan kirjoitamme siirtoasiakirjan, jossa lukee materiaali, määrä keräysvälineissä, päivämäärä, kellonaika, sekä vastaanottajan nimi ja allekirjoitus. Materiaalit kuljetetaan lukitulla umpiautolla suljetulle käsittelylaitoksellemme. Kun otamme materiaalit vastaan käsittelylaitoksellemme, siirtoasiakirjan dokumentoidaan vastaanoton tiedot.

Materiaalin saavuttua käsittelylaitoksellemme keräilyastiat punnitaan kirjanpitoa varten. Kun punnitustulos on dokumentoitu, materiaali on valmiina tuhousprosessiin. Teollisuuskokoluokan murskainlinjastomme prosessoi ja paalaa tuhotun paperijätteen teollisuuden uusioraaka-aineeksi. Kun paperijäte on tuhottu tunnistamattomaksi ja paalattu, se kuljetetaan paperiteollisuudelle uusiokäyttöä varten.Vastaanotettujen materiaalien koko prosessointiketju on dokumentoitu.

Toimitamme sinulle tuhoustodistuksen, josta käy ilmi murskatun arkistomateriaalin tyyppi, määrä, murskaamispäivämäärä, sekä tuhouksenvalvojan nimi ja allekirjoitus. Tuhoustodistus on myös räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tuhoamisprosessimme on aukoton ja perusteellinen.

Asianmukaiset tietosuojasäiliöt asiakirjojen keräämiseen

Tarjoamme asiakkaillemme turvalliset ja lukitut tietosuojasäiliöt luottamuksellisen materiaalin väliaikaista säilytystä varten. Säilöitä löytyy useita eri malleja kullekin asiakkaalle soveltuvasti. Voit valita säännöllisen tyhjennysaikataulun säiliöllesi (esim. kerran kuukaudessa), tai ilmoittaa meille, kun säiliönne on valmis vaihdettavaksi. Tietosuojasäiliöt pidetään lukittuina aina siihen asti, kunnes ne saapuvat käsittelylaitoksellemme, jossa niiden sisältö prosessoidaan.

Ota yhteyttä
Palvelutarpeen kartoitus, tietoturvapalvelu
Sovi noutoaika kanssamme
Nouto sovitun mukaisesti
Tietoturvapalvelu, tuhoaminen käsittelylaitoksella
Tuhoamistodistus tuhotusta tietosuojamateriaalista
Ympäristöystävällinen käsittely