Skip to content

MTB hoitaa yritysmuutot tehokkaasti

Pyydä meiltä maksuton arviointikäynti. Suoritamme yritysmuutot ja tilojen tyhjennykset vuosikymmenien ammattitaidolla, sekä tarjoamme realisointipalveluita. Tuhoamme myös luottamukselliset materiaalit. Valitsemalla MTB:n saat kaikki yritysmuuton palvelut samalta palveluntarjoajalta.

Voit myös soittaa:
09 4243 5000

· Yritysmuutto asiakkaan tarpeiden mukaan ·

Yritysmuutoissa on monia yksityiskohtia, jotka tulee ottaa huomioon. On tärkeää, että muutto ei häiritse yrityksen toimintaa tai vie työaikaa työntekijöiltä. Siksi muuttaminen kannattaakin jättää luotettavalle palveluntarjoajalle, joka ottaa huomioon kaikki asiakkaan toiveet ja tarpeet. 

Kun otat meihin yhteyttä, asiantuntijamme käy kanssanne tilat sovitusti läpi ennen muuttoa. Asiantuntijatiimimme huomioi kaikki tarpeenne ja muuttoon liittyvät mahdolliset haasteet sekä muut asiat, jotka tulee ottaa huomioon. Teemme kanssanne muuttosuunnitelman ja -aikataulun sujuvan muuton varmistamiseksi.

Tilaamalla palvelun meiltä pääsette muuttamaan uusiin tiloihin vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Tiimimme on saanut paljon kiitosta ripeästä ja asiakaspalveluhenkisestä työskentelytavastaan. Tekemällä yhteistyötä meidän kanssamme muuttonne hoituu stressittömästi ja pysytte aikataulussa!

· Kaikki yritysmuuton palvelut samassa paketissa ·

Muutto sujuu vaivattomasti asianmukaisilla muuttovälineillä. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset keräysvälineet: muuttolaatikot, rullakot, pakkaustarvikkeet, tietosuojasäiliöt, vaihtolavat, yms.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Voit myös soittaa:
09 4243 5000

 

Noudamme huonekalut, toimistokalusteet, teollisuusjätteet ja muut romut vaivatta, sekä teemme perusteellisia tyhjennyksiä yrityksille ja organisaatioille, jotka ovat esimerkiksi muuttamassa uusiin toimitiloihin ja haluavat päästä eroon vanhoista tai käytöstä poistetuista kalusteistaan, sekä muista romuista ja jätteistä.

Lue lisää:
Tyhjennyspalvelut

Meiltä löytyy osaaminen ja kaikki tarvittava kalusto kattavien haalauspalveluiden suorittamiseen. Käytössämme olevien laadukkaiden työvälineiden avulla saamme purettua ja noudettua haastavimmatkin kalusteet toimitiloistanne.

Tuhoamme luotettavasti paperit, asiakirjat, arkistot, mapit, kirjanpitomateriaalit, tallenteet, laitteet sekä muut tietosuojamateriaalit.

Toimitamme tuhotusta materiaalista asiakkaallemme tilauksen mukaisesti GDPR-tuhoamistodistuksen, jonka yksityiskohdat ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan.

· Yritysmuutto luotettavasti ja vaivattomasti ·

Ammattitaitoinen tiimimme hoitaa muutot nopeasti ja tehokkaasti

Olemme kotimainen perheyritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus ammattimaisten palveluiden tuottamisesta asiakkaillemme. Asiakaspalveluhenkinen tiimimme tekee työnsä aina hienotunteisesti, luotettavasti ja tehokkaasti.

Olemme saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta toimivasta noutopalvelustamme, sekä asiakaspalveluhenkisyydestämme.

Kustannustehokkaat hinnat ja läpinäkyvä hinnoittelu

Ammattitaitoinen tiimimme ja käytössämme olevat laadukkaat työkalut mahdollistavat tehokkaan sekä nopean työskentelyn, joten emme laskuta asiakkaitamme turhasta työajasta.

Nouto- ja palveluveloitukset laskutetaan toteutuneiden todellisten työaikojen ja kuljetusmäärien mukaisesti.

MTB on luotettava yhteistyökumppani

Kuljetuksemme noudattaa koronavirusepidemian aikana äärimmäistä huolellisuutta taatakseen asiakkaillemme turvallisen palvelun.

Koulutamme henkilökuntamme tehtäviinsä perusteellisesti.

 

Jokainen muutto on omanlaisensa ja hintaan vaikuttaa esim. muuton laajuus, työaika, kuljetettavien tavaroiden määrä, työkohteen mahdolliset hidasteet muuttotyölle, sekä mahdolliset lisäpalvelut. Ota yhteyttä ja pyydä meidät maksuttomalle arviointikäynnille. Räätälöimme palvelun sinun tarpeittesi mukaan.