Skip to content

Tyhjennämme kaikenlaiset tilat

Toteutamme nopeallakin aikataululla kaikenlaisten tilojen tyhjennykset. Kutsu meidät arviointikäynnille ja saat tarjouksen samana päivänä.

Voit myös soittaa:
09 4243 5000

· Kuolinpesän tyhjennys, varaston tyhjennys, asunnon tyhjennys, tyhjennyssiivoukset ·

Palveluiden saatavuus

Yksityishenkilöitä palvelemme pääasiassa Uudenmaan alueella (mm. Helsinki, Vantaa, Espoo, yms). Yrityksiä palvelemme Uudenmaan lisäksi myös kattavasti eri maakunnissa, esimerkiksi Varsinais-Suomi, Kanta-Häme, Pirkanmaa ja Päijät-Häme. Mikäli et nähnyt omaa maakuntaasi tässä listassa, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää palveluiden saatavuudesta!

Luotettava ja tehokas tyhjennyspalvelu

Tyhjennämme esim. kuolinpesät, varastot, asunnot ja kaikki muut tilat, jotka tyhjennyspalvelua kaipaavat. Noudamme ja tuhoamme samalla myös tietosuojamateriaalit. Ammattitaitoinen tiimimme tekee työnsä aina hienotunteisesti, luotettavasti ja tehokkaasti sekä aikataulua noudattaen. Ei yllättäviä piilokuluja.

MTB huolehtii kaikesta

Elämässä voi tulla yllättäviä tilanteita, jolloin esim. asunto tai varasto tulee tyhjentää perusteellisesti – ehkä jopa nopeallakin aikataululla. Tällainen urakka voi tuntua raskaalta niin fyysisesti kuin henkisestikin, etenkin jos lähipiiristä ei löydy kantamis- tai siivousapua. Kaikista stressittömin vaihtoehto on jättää työ ammattilaisen hoidettavaksi. Tällöin voit olla varma, että tila tulee tyhjennettyä asianmukaisesti sekä aikataulussa pysyen. 

Kuolinpesien, asuntojen ja varastojen tyhjentämisessä on kaikissa samankaltaisia haasteita: tavaroiden ja kalusteiden poistaminen tiloista, tavaroiden vieminen mahdollisesti kierrätykseen, jätteiden hävittäminen, erilaisten papereiden lajittelu, henkilökohtaisen materiaalin asianmukainen hävittäminen, sekä tyhjennetyn huoneiston loppusiivous.

Me täällä MTB:llä huolehdimme kaikesta sinun puolestasi.

· Kattavat tyhjennyspalvelut jokaiseen tarpeeseen  ·

Vaivaton tyhjennyspalvelu

Tyhjennämme kaikenlaiset tilat, esim. kuolinpesät, konkurssipesät, asunnot, autotallit, varastot, kellarit, vinttikomerot, sekä yritysten ja organisaatioiden toimitilat.

Ota meihin yhteyttä ja kerro meille palvelutarpeesi. Asiantuntijamme arvioi työmäärän ja antaa teille tarjouksen tyhjennyspalvelusta. Isompiin urakoihin on myös mahdollista tilata maksuton arviointikäynti paikan päälle.

Tuhoamme luotettavasti paperit, asiakirjat, arkistot, mapit, kirjanpitomateriaalit, tallenteet, laitteet sekä muut tietosuojamateriaalit.

Toimitamme tuhotusta materiaalista asiakkaallemme tilauksen mukaisesti GDPR-tuhoamistodistuksen, jonka yksityiskohdat ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan.

Meiltä löytyy osaaminen ja kaikki tarvittava kalusto kattavien haalauspalveluiden suorittamiseen.

Käytössämme olevien laadukkaiden työvälineiden avulla saamme purettua ja noudettua haastavimmatkin kalusteet toimitiloistanne.

· Tyhjennyssiivous luotettavasti ja vaivattomasti ·

Ammattitaitoinen tiimimme hoitaa tyhjennykset nopeasti ja tehokkaasti

Olemme kotimainen perheyritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus ammattimaisten palveluiden tuottamisesta asiakkaillemme. Asiakaspalveluhenkinen tiimimme tekee työnsä aina hienotunteisesti, luotettavasti ja tehokkaasti.

Olemme saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta toimivasta noutopalvelustamme, sekä asiakaspalveluhenkisyydestämme.

Kustannustehokkaat hinnat ja läpinäkyvä hinnoittelu

Ammattitaitoinen tiimimme ja käytössämme olevat laadukkaat työkalut mahdollistavat tehokkaan sekä nopean työskentelyn, joten emme laskuta asiakkaitamme turhasta työajasta.

Nouto- ja palveluveloitukset laskutetaan toteutuneiden todellisten työaikojen ja kuljetusmäärien mukaisesti.

MTB on luotettava yhteistyökumppani

Kuljetuksemme noudattaa koronavirusepidemian aikana äärimmäistä huolellisuutta taatakseen asiakkaillemme turvallisen palvelun.

Koulutamme henkilökuntamme tehtäviinsä perusteellisesti.

 

· Palvelun hinnoittelu ·

Jokainen tyhjennyssiivous on omanlaisensa. Hintaan vaikuttaa esim. työaika, kuljetettavien tavaroiden määrä, työkohteen mahdolliset hidasteet kuljetustyölle, sekä mahdolliset lisäpalvelut. Ota yhteyttä ja pyydä meidät maksuttomalle arviointikäynnille. Räätälöimme palvelun sinun tarpeittesi mukaan.