Skip to content
Muovijätteiden ostopalvelut

Teollisen muovijätteen kierrättäminen on kustannustehokasta ja ekologista!

Ota yhteyttä!

Tuottaako yrityksenne suuria määriä teollista muovijätettä? Me noudamme muovijätteenne ja käsittelemme ne ympäristöystävällisesti, sekä kustannustehokkaasti!

Voit tilata kertanoudon tai solmia kanssamme palvelusopimuksen järjestääksesi yrityksellenne jatkuvan ratkaisun muovijätteiden kierrättämiseen.

Ammattitaitoinen ja reipas tiimimme hoitaa kaiken aina materiaalien pakkaamisesta ja kuljetuksesta materiaalien käsittelyyn. 

Muovien kierrätys

Muovien kierrätys tarkoittaa, että muovijäte käsitellään uudelleen ja siitä valmistetaan uusia tuotteita. Suurin osa muovijätteestä ei ole biohajoavaa, joten kierrättäminen on yksi tärkeimmistä keinoista ehkäistä muovien kulkeutumista kaatopaikoille ja meriin. Muovia kierrättämällä vähennetään myös saasteita ja säästetään luonnonvaroja, joita muuten kuluisi uusien materiaalien tuottamiseen.


MTB Ympäristöpalvelu ottaa vastaan suuria massoja teollista muovijätettä ja käsittelee sen uudelleen käytettäväksi.

Käsittelemme suuria määriä mitä tahansa puhdasta muovijätettä. Virtaviivainen ja teollinen muovin kierrätysprosessimme auttaa sinua kierrättämään muovijätteesi helposti ja turvallisesti. Hankkiudu muovijätteestäsi eroon MTB Ympäristöpalvelun avulla  ja auta samalla ympäristöä sekä yritystäsi!