Skip to content

Muovien kierrätys ja muovien ostaminen

Teollisen muovijätteen kierrättäminen
on kustannustehokasta ja ekologista!

Muovien kierrätyspalvelu yrityksille ja teollisuudelle

Tuottaako yrityksenne suuria määriä teollista muovijätettä? Me noudamme muovijätteenne ja käsittelemme ne ympäristöystävällisesti, sekä kustannustehokkaasti!

Asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitävät palvelut

Voit tilata kertanoudon tai solmia kanssamme palvelusopimuksen järjestääksesi yrityksellenne jatkuvan ratkaisun muovijätteiden kierrättämiseen.

 

Me hoidamme kaiken

Ammattitaitoinen ja reipas tiimimme hoitaa kaiken aina materiaalien pakkaamisesta ja kuljetuksesta materiaalien käsittelyyn. 

Ympäristöystävällisyys

Kierrätämme muovimateriaalinne ympäristöystävällisesti. Autamme asiakkaitamme huolehtimaan, että heidän jätteensä käsitellään asianmukaisesti ja luotettavasti.

· Muovien kierrätys MTB:n avulla on vaivatonta ·

Hoida yrityksesi jätehuolto kuntoon
meidän avullamme, säästät aikaa ja rahaa!

Olemme kotimainen perheyritys, joka toiminut jo vuodesta 1987 lähtien. Autamme teollisuutta, tuotantoyrityksiä ja logistiikkayrityksiä pääsemään helposti eroon muovijätteistään. Ohessa esimerkkitietoa materiaaleista, joita otamme vastaan:

Kiristekalvot ja maatalousmuovit

Otamme vastaan puhtaita kiristekalvoja ja maatalousmuoveja. Tarjoamme asiakkaillemme keräysvälineet ja säännölliset noudot muovijätteen keräämistä ja kierrättämistä varten. Riippuen muovinne volyymistä, voimme tarpeen mukaan vuokrata jätepuristimia.

Puhdas muovijäte tai -romu

Otamme vastaan puhtaita muovijakeita tapauskohtaisesti, esimerkiksi teollisuudesta syntyviä puhtaita muovijakeita suurina erinä. (ei sekamuoveja) (muovijätettä / muoviromua)

Ostamme puhtaita muovijakeita tapauskohtaisesti, esimerkiksi teollisuudesta syntyviä puhtaita muovijakeita suurina erinä. (ei sekamuoveja) (muovijätettä / muoviromua)

· Tietoa muovien kierrättämisestä ·

Muovien kierrätys tarkoittaa, että muovijäte käsitellään uudelleen ja siitä valmistetaan uusia tuotteita. Suurin osa muovijätteestä ei ole biohajoavaa, joten kierrättäminen on yksi tärkeimmistä keinoista ehkäistä muovien kulkeutumista kaatopaikoille ja meriin. Muovia kierrättämällä vähennetään myös saasteita ja säästetään luonnonvaroja, joita muuten kuluisi uusien materiaalien tuottamiseen.

Virtaviivainen ja teollinen muovin kierrätysprosessimme auttaa sinua kierrättämään muovijätteesi helposti ja turvallisesti. Hankkiudu muovijätteestäsi eroon MTB Ympäristöpalvelun avulla  ja auta samalla ympäristöä sekä yritystäsi! Ota meihin yhteyttä ja kerro millaista muovin kierrätys palvelua voisimme tarjota juuri teille!

Noutopalvelun tilaaminen muoville

Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoa muovien kierrättämisestä ja voimme sopia kanssanne teille sopivan muovien kierrätysratkaisun. Jotta pystymme palvelemaan teitä parhaimmalla mahdollisella tavalla, ilmoitathan meille tarkan tiedon noudettavasta muovilajista ja sen määrästä.

Muovijätteen lajitteluohje

Lajittele muovilaadun mukaan niin, että muovijäte sisältää vain yhtä ja samaa muovilaatua. Puhtaassa muovijätteessä ei ole maata eikä multaa. Orgaanista jätettä (esim. heinää) saa olla vain vähän. Erottele paaliverkot tai -narut toisistansa ja säilytä ne mahdollisimman kuivina ja puhtaina.

Muovijätteen säilytys helposti ja toimivasti

Lajiteltu muovijäte kannattaa varastoida paikassa, jossa se on irti maasta, esim. kuorma-, vaihto- tai siirtolavalla, tai muussa paikassa, jossa se ei pääse likaantumaan. Muistathan, että kosteus lisää muovijätteen painoa.

Lajittele muovilaadun mukaan niin, että muovijäte sisältää vain yhtä ja samaa muovilaatua. Puhtaassa muovijätteessä ei ole maata eikä multaa. Orgaanista jätettä (esim. heinää) saa olla vain vähän. Erottele paaliverkot tai -narut toisistansa ja säilytä ne mahdollisimman kuivina ja puhtaina.

· Ota yhteyttä ·