Skip to content

Kaapeliromun kierrätys

Me autamme sinua kierrättämään
kaapeliromusi ympäristöystävällisesti!

· Olemme luotettava kumppani
kaapeliromun kierrätyksessä ·

Tarjoamme yrityksille järkevän ja ympäristöystävällisen ratkaisun kaapeliromun kierrättämiseen. Muutamme ylimääräiset kaapelisi rahaksi, sekä autamme yritystäsi noudattamaan alati tiukentuvaa ympäristölainsäädäntöä. Käsittelemme kupari-, alumiini- ja rasvakaapeleita, sekä useita muita kaapeliromulaatuja. Autamme sinua kierrättämään kaapelijätteesi ympäristöystävällisellä tavalla.

Meillä on markkinoiden parhaat työkalut ja kilpailukykyisimmät hinnat suurten kaapelierien kierrätykseen. Täsmällisen käsittelymenetelmämme ansiosta pystymme hyödyntämään materiaalit optimaalisesti. Pitkäaikainen kokemuksemme ja laadukas teknologiamme ovat antaneet meille vertaansa vailla olevan kilpailukyvyn, sekä ainutlaatuiset työvälineet.

Kaapeleiden kierrätyspalvelu

Ota meihin yhteyttä ja kerro millaista materiaalia sinulta löytyy. Teemme kanssasi sopimuksen, johon sisältyy materiaalin nouto, kuljetus ja kaapeleiden kierrätys. Täydellinen jäljitettävyys ja avoimuus varmistetaan ennen kierrätysprosessia, sen aikana ja sen jälkeen. Sovittuna ajankohtana noudamme materiaalit ja kuljetamme ne käsittelylaitoksellemme. Hoidamme kaiken logistiikan.

· Tietoa eri kaapeleista ·

Kuparikaapelit

Kupari on värimetalli, joka ei sisällä rautaa. Sen suuri sähkönjohtavuus ja lujuus ovat syitä, miksi kuparia käytetään yleisesti sähköjohtimissa ja putkistoissa.

Kuparin kysyntä on kasvamassa, joten kuparin kierrätys voi tuottaa sinulle voittoa. Kuparin ostohinta riippuu kupariromusi laadusta ja määrästä.

Alumiinikaapelit

Eristettyä alumiinilankaa käytetään monissa tapauksissa halvempana ratkaisuna korvaamaan kuparilanka. Alumiinilangan tunnistaa sen hopeisesta väristä, eikä magneetti tartu siihen. Alumiinikaapelia ei yleensä käytetä kuluttajien elektronisissa laitteissa, mutta vanhempien rakennuksien kanssa työskennellessäsi saatat törmätä suuriin määriin alumiinijohtoa. Työskentelemme useiden sähköurakointi yrityksien kanssa jotka kerryttävät lisämyyntiä kierrättämällä kaapelit MTB:n kautta.

Rasvakaapelit

Rasvakaapeli kuuluu hyvin matalanarvon eristettyihin kaapeleihin. Rasvakaapelissa on useita eristettyjä johtoja varsinaisen ulkokuoren sisällä. Rasvakaapelin tunnistaa helposti lukuisista ohuista kaapeleista joita peittää hyytelömäinen rasva, joka tekee rasvakaapelista vähemmän arvokkaan sekä hyvin paljon vaikeamman kierrätettävän materiaalin. Tyypillisesti sitä käytetään suurten tietoliikenneyritysten maanalaisissa kaapeloinneissa. Rasvakaapelien prosessointi toteutetaan MTB:n yhteistyökumppanin prosessilinjoilla.

· Kaapeleiden käsittelyä videolla ·

· Miksi valita meidät ·

Voit muuttaa kaapelijätteesi tuloiksi

Ostamme kaikenlaisia kuparista
tai alumiinista valmistettuja kaapeleita.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Helpotamme elämääsi

Hoidamme kaapeleiden
kierrättämisprosessin alusta loppuun.

 

Sinun ei tarvitse huolehtia lakipykälistä

Kierrätämme tiukasti säädöksiä ja ympäristölainsäädäntöä noudattaen.

Resurssitehokkuus ja ympäristöystävällisyys

Kaapelijätteesi kierrätetään uusien tuotteiden valmistamista varten, joten olet mukana turvaamassa ympäristömme säilymisen. 

· Ota yhteyttä ·