Skip to content

Kaapeliromun kierrätys- ja ostopalvelut

Me autamme sinua kierrättämään
kaapeliromusi ympäristöystävällisesti!

Ota yhteyttä!
Tietoa eri kaapeleista

MTB Ympäristöpalvelu – luotettava kumppani kaapeliromun kierrätyksessä

Tarjoamme yrityksille järkevän ja ympäristöystävällisen ratkaisun kaapeliromun kierrättämiseen. Muutamme ylimääräiset kaapelisi rahaksi, sekä autamme yritystäsi noudattamaan alati tiukentuvaa ympäristölainsäädäntöä. Käsittelemme kupari-, alumiini- ja rasvakaapeleita, sekä useita muita kaapeliromu laatuja. Autamme sinua kierrättämään kaapelijätteesi ympäristöystävällisellä tavalla!

Meillä on markkinoiden parhaat työkalut ja kilpailukykyisimmät hinnat suurten kaapelierien kierrätykseen. Täsmällisen käsittelymenetelmämme ansiosta pystymme hyödyntämään materiaalit optimaalisesti. Pitkäaikainen kokemuksemme ja laadukas teknologiamme ovat antaneet meille vertaansa vailla olevan kilpailukyvyn, sekä ainutlaatuiset työvälineet.

Ota meihin yhteyttä ja kerro millaista materiaalia sinulta löytyy. Teemme kanssasi sopimuksen, johon sisältyy materiaalin nouto, kuljetus ja kaapeleiden kierrätys. Täydellinen jäljitettävyys ja avoimuus varmistetaan ennen kierrätysprosessia, sen aikana ja sen jälkeen. Sovittuna ajankohtana noudamme materiaalit ja kuljetamme ne käsittelylaitoksellemme. Hoidamme kaiken logistiikan.

Miksi valita meidät

Voit muuttaa kaapelijätteesi tuloiksi! Ostamme kaikenlaisia kuparista tai alumiinista valmistettuja kaapeleita.

Helpotamme elämääsi: hoidamme kaapeleiden kierrättämisprosessin alusta loppuun.

Sinun ei tarvitse huolehtia lakipykälistä:
kierrätämme tiukasti säädöksiä
ja ympäristölainsäädäntöä noudattaen.

Resurssitehokkuus ja ympäristöystävällisyys: kaapelijätteesi kierrätetään uusien tuotteiden valmistamista varten, joten olet mukana turvaamassa ympäristömme säilymisen. 

Ostetaan kaapeliromua – Ostetaan kaapeliromua