Skip to content

Kalusteiden kuljetuspalvelu

Noudamme vanhat kalusteet asiakkaan toimitiloista ja toimitamme tilalle uudet. Kuljetamme myös kodinkoneet ja muut haastavammat tavarat, esim. kassakaapit. Myös realisointipalvelut.

Voit myös soittaa:
09 4243 5000

· Kuljetuspalvelut huonekaluille, kodinkoneille, yms ·

Palveluiden saatavuus

Tarjoamme kalusteiden kuljetuspalveluita Uudenmaan alueella (mm. Helsinki, Vantaa, Espoo). Uudenmaan lisäksi toimimme kattavasti myös muissa eri maakunnissa, esimerkiksi Varsinais-Suomi, Kanta-Häme, Pirkanmaa ja Päijät-Häme. Mikäli et nähnyt omaa maakuntaasi tässä listassa, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää palveluiden saatavuudesta! 

Luotettavat kierrätys- ja realisointipalvelut

Noudamme huonekalut, toimistokalusteet, teollisuusjätteet ja muut romut vaivatta. Ammattitaitoinen tiimimme ja laadukas kalustomme mahdollistaa haastavampienkin kohteiden purkamisen. Toteutamme myös uusiokäyttöön soveltuvien kalusteiden realisoinnin asiakkaidemme puolesta. 

Toimitus- ja sisäänkantopalvelut

Toimitamme uudet kalusteet perille luotettavasti ja turvallisesti. Meiltä voitte tilata myös sisäänkantopalvelun kaikille tavaroille. Kaikki palvelumme ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. Voit tilata meiltä kuljetuspalvelun kertaluontoisesti tai solmia kanssamme jatkuvan palvelusopimuksen.

 

Siirrämme esimerkiksi kassakaapit sekä erilaiset koneet ja laitteet. Tarjoamme tunkkaus- ja haalauspalveluita haastavissakin työkohteissa.

Lue lisää:

Erikoismuutot ja haalauspalvelut

Noudamme kaikki kalusteet, teollisuusjätteet ja muut romut vaivatta, sekä käsittelemme ne asianmukaisesti ja ympäristöystävällisesti. Meiltä löytyy kaikki tarvittava kalusto ja osaaminen isojenkin jätemäärien kuljettamiseen ja prosessoimiseen.

Lue lisää kierrätyspalveluista:

Tyhjennyspalvelut & huonekalujen nouto
Sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätyspalvelut

 

Tarjoamme jakelu- ja kuljetuspalveluita vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Kuljetamme kaikenlaiset tavarat, kalusteet ja kodinkoneet turvallisesti ja luotettavasti perille. Meiltä voit tilata myös sisäänkantopalvelut. 

Nopea ja yksilöity palvelu

Räätälöimme palvelumme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Suunnittelemme asiakkaallemme mahdollisimman kustannustehokkaan ja vaivattoman palvelukokonaisuuden.

Tarjoamme palveluita lyhyellä varoitusajalla ja suoritamme sovitun aikataulun mukaisesti kaiken kokoiset projektit.

· Kalustetoimitukset luotettavasti ·

Ammattitaitoinen tiimimme hoitaa kuljetukset nopeasti ja tehokkaasti

Olemme kotimainen perheyritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus ammattimaisten palveluiden tuottamisesta asiakkaillemme. Asiakaspalveluhenkinen tiimimme tekee työnsä aina hienotunteisesti, luotettavasti ja tehokkaasti.

Olemme saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta toimivasta noutopalvelustamme, sekä asiakaspalveluhenkisyydestämme.

Kustannustehokkaat hinnat ja läpinäkyvä hinnoittelu

Ammattitaitoinen tiimimme ja käytössämme olevat laadukkaat työkalut mahdollistavat tehokkaan sekä nopean työskentelyn, joten emme laskuta asiakkaitamme turhasta työajasta.

Nouto- ja palveluveloitukset laskutetaan toteutuneiden todellisten työaikojen ja kuljetusmäärien mukaisesti.

MTB on luotettava yhteistyökumppani

Kuljetuksemme noudattaa koronavirusepidemian aikana äärimmäistä huolellisuutta taatakseen asiakkaillemme turvallisen palvelun.

Koulutamme henkilökuntamme tehtäviinsä perusteellisesti. 

1. Ota meihin yhteyttä:
asiakaspalvelu@mtb.fi
puh. 09 4243 5000

2. Kerro meille millaisen kalusteiden kuljetuspalvelun tarvitsette:
Suunnittelemme tarpeisiinne sopivan ja mahdollisimman
kustannustehokkaan kokonaisratkaisun.

3. Annamme teille tarjouksen:
Kun olette hyväksyneet palvelutarjouksemme laadimme
kanssanne sopimuksen yhteistyöstä.

4. Töiden toteuttaminen
Suoritamme työt asiakkaan tilauksen ja sovitun aikataulun mukaisesti. Tilatessaan palvelun meiltä asiakas saa parhaimman mahdollisen vastineen rahoilleen sekä mielenrauhan.

Voit myös soittaa:
09 4243 5000

MTB Muuttopalvelu

Tiesitkö, että tarjoamme myös muutto- ja logistiikkapalveluita? Me teemme muuttamisesta helppoa! Hoidamme luotettavasti yritysmuutot, erikoismuutot, sekä tietenkin kotimuutot.

Metalleja kestävästi

Metalleja kestävästi. Metallinjalostus tähtää hiilineutraaliksi. Tarvitaan useita ratkaisuja. Lue lisää uusista ratkaisuista.

· Ota yhteyttä ·