Skip to content

SER-kierrätyspalvelut

Noudamme sähkö- ja elektroniikkaromut ja käsittelemme ne tietoturvallisesti sekä ympäristöystävällisesti.

· Sähkö- ja elektroniikkaromun noutopalvelu ·

Tarjoamme SER-kierrätyspalveluita yrityksille sekä yksityishenkilöille. Yksityishenkilöitä palvelemme pääasiassa Uudenmaan alueella (mm. Helsinki, Vantaa, Espoo, yms). Yrityksiä palvelemme Uudenmaan lisäksi myös kattavasti eri maakunnissa, esimerkiksi Varsinais-Suomi, Kanta-Häme, Pirkanmaa ja Päijät-Häme. Nouto- ja kuljetuspalvelumme kattavat kaikki Suomen maakunnat ja kaupungit. Mikäli et nähnyt omaa maakuntaasi tässä listassa, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää palveluiden saatavuudesta!

Noudamme ja käsittelemme ympäristöystävällisesti kaiken kokoiset erät käytöstä poistettuja sähkö- ja elektroniikkalaitteita (SER): hoidamme luotettavasti perusteelliset varastojen tyhjennykset, sekä pienemmät esim. parin laatikollisen noudot.

Toimitamme tietosuojamateriaalista asiakkaallemme GDPR:n mukaisen tuhoamistodistuksen, jonka yksityiskohdat ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan.

· Miten tilaat noudon sähkö- ja elektroniikkaromulle ·

Ota meihin yhteyttä ja tilaa meiltä nouto sähkö- ja elektroniikkaromuille. Noudot suoritetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisella aikataululla – on noudon tarve jo parin päivän sisällä tai vasta kuukausien päästä, noudot hoituvat aina yhtä vaivattomasti!

Kerro meille millaista noudettavaa tavaraa teiltä löytyy ja millainen noutoaikataulu teille sopii. Lähetämme teille noutohinnastomme, jonka vahvistettuanne suoritamme noudon sovitun mukaisesti. Teidän ei tarvitse huolehtia sähkö- ja elektroniikkalaitteiden pakkaamisesta, kuljetuksesta tai käsittelystä. Me hoidamme ja huolehdimme kaikesta vuosikymmenien rautaisella ammattitaidolla!

Tarvitsetteko noutoa huonekaluille tai muulle irtaimistolle? Lue lisää: https://mtbkierratys.fi/tyhjennyspalvelut-huonekalunouto/

· Lue lisää palvelustamme ·

Onko nurkkiinne kasaantunut tarpeettomaksi käynyttä säkö- ja elektroniikkaromua, josta pitäisi päästä eroon? Tarjoamme tietoturvalliset kierrätyspalvelut kaikille sähköromuille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tarjoamme asiakkaillemme sähkö- ja elektroniikkaromun keräykseen asianmukaiset keräysvälineet kertanoutoihin tai vakituiseen palvelusopimuskäyttöön.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tietosuojamateriaalista toimitamme teille tilauksen mukaan GDPR:n mukaisen tuhoamistodistuksen. Sähkö- ja elektroniikkaromulaitteet sisältävät tai ovat erityyppistä tietosuojajätettä, kuten erilaiset sähköiset tallenteet, muistit (RAM), kovalevyt, kasetit, matkapuhelimet, tabletit, sanelimet sekä lukuisat muut laitteet tai niiden komponentit, joihin on tallentunut luottamuksellista tietoa eri muodoissa.

Lue lisää: Kovalevyjen tuhoaminen tietosuoja-asetuksen mukaisesti

· Vaivaton nouto sähköromuille ·

Käyttämällä palveluitamme varmistat, että yrityksenne elektroniikan ja sähköromun kierrätys hoidetaan tietoturvallisesti ja ympäristöystävällisesti. Tilaamalla meiltä noudon romuillesi pääset helposti eroon varastoihin kertyneistä romuista sekä tietosuojajätteistä.

Olemme Suomen SER-kierrätyksen asiantuntijoita ja palveluprosessimme on tehokas sekä suoraviivainen. Tarjoamme sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätyspalveluita, jotka tarvittaessa räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Kaikki palvelumme ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja SER-jätteen nouto järjestetään niin, ettei se häiritse päivittäistä liiketoimintaasi.

Katso yhteistyökumppanimme tuottama video kuluttajille sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätyksestä:

Se fiilis, kun pääset kierrättämään sähkö- ja elektroniikkalaitteita

Miksi valita meidät

Olemme kotimainen perheyritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus ammattimaisten palveluiden tuottamisesta asiakkaillemme. SER-kierrätyspalvelumme on luotettava ja vaivaton ratkaisu asiakkaalle. Valitsemalla MTB Ympäristöpalvelun varmistat kustannustehokkaan sekä ympäristöystävällisen palvelun sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrättämiseen. Samalla olet luomassa parempaa ja puhtaampaa ympäristöä tuleville sukupolville!

Kuljetuksemme noudattaa koronavirusepidemian aikana äärimmäistä huolellisuutta taatakseen asiakkaillemme turvallisen palvelun. Olemme palveluyritys, jonka ydinosaamista ovat mm. jätehuolto-, kierrätys, turvallisuus- ja puhdistuspalvelut, joten poikkeusolosuhteissa toimiminen hoituu meiltä luonnostaan. Asiakaspalveluhenkinen tiimimme tekee työnsä aina hienotunteisesti, luotettavasti ja tehokkaasti. Olemme saaneet asiakkailtamme erityisesti paljon kiitosta toimivasta noutopalvelustamme sekä asiakaspalveluhenkisyydestämme.

 

· Tietoa SER-kierrätyksestä ·

Mitä SER on?

Kaikki laitteet, jotka toimivat sähkölla, akulla tai paristolla. Esim. tietokoneet, näytöt, televisiot, matkapuhelimet, tabletit, tulostimet, verkkolaitteet, lamput, kylmälaitteet, kodinkoneet, yms. Jos et ole varma ovatko noudettavat materiaalisi SER:iä, ota yhteyttä ja kysy lisää. Vastaamme mielellämme!

Mihin kierrätetty SER päätyy?

Sähkö- ja elektroniikkalaitteet esikäsitellään ja niiden sisältämät materiaalit erotellaan toisistaan koneellisessa prosessissa. Sähkö- ja elektroniikkalaitteiden materiaalit jalostetaan pääasiassa uusioraaka-aineiksi valmistavan teollisuuden hyötykäyttöön. Sähkö- ja elektroniikkalaitteiden sisältämät vaaralliset jätteet käsitellään asianmukaisesti, vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti.

Tiesitkö että…

Elektroniikan kierrättäminen säästää luonnonvaroja, joten kierrättämällä elektroniikkasi ja sähköromusi pidät huolta ympäristöstämme ja edistät kiertotaloutta. Käytössämme olevan huipputeknologian ja huolellisesti hiottujen prosessiemme kautta autamme sinua muuttamaan elektroniikkajätteesi uusioraaka-aineeksi turvallisesti ja tehokkaasti.

· Ota yhteyttä ·