Skip to content
MTB Tietosuojasäiliöt
Ota yhteyttä!

Tietosuojasäiliöt: asianmukaiset keräysvälineet tuhottavalle materiaalille

Koska luottamuksellinen materiaali on arvokkainta mitä organisaatiosta poistetaan, on sen säilytyksen, kuljetuksen ja tuhoamisen oltava asianmukaista. On myös tärkeää että sinulle toimitetaan GDPR-asetuksen mukaisesti tuhoustodistus, jotta voit todistettavasti noudattaa tietosuoja-asetusta. 

Palvelumme räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tietosuojasäiliöt ovat suunniteltu tietosuojajäteen väliaikaista säilyttämistä ja turvallista kuljettamista varten. Tietosuoja-asetuksen mukaiset keräilyastiamme sopivat mihin tahansa toimitilaan. Niitä voidaan säilyttää esimerkiksi tulostimien tai arkistojen lähettyvillä korvataksesi toimistosilppurin ja hävittääksesi asiakirjat helposti, nopeasti, sekä asianmukaisesti. Sinun ei tarvitse itse irroittaa niittejä, klemmareita, tai muita pieniä paperiliittimiä. 

MTB Tietoturvapalvelu tuo oikean tietotaidon avuksenne

Vahvalla lukituksella varustetun tietosuojasäiliön avain on vain tuhoamisterminaalissamme. Asiakkaan niin toivoessa, avain voidaan luotettavasti toimittaa varmennetulle yhteyshenkilölle. Tilaamalla MTB Tietoturvasäiliön luottamukselliset materiaalisi eivät loju enää epämääräisissä laatikoissa ja pusseissa. Luottamuksellisen materiaalin kuljetukset hoitaa aina MTB:n työasusta ja kuvallisesta henkilökortista tunnistettavissa oleva MTB:n oma kuljettaja. Materiaali kuljetetaan lukitulla kuorma-autolla. 

Aukoton tuhoamisketju:

  • Materiaali kerätään lukollisiin tietosuojasäiliöihin.
  • Noudon yhteydessä tietoturvasitoumus ja siirtolomakkeen vastaanottokuittaus.
  • Kuljetuksen saavuttua käsittelylaitokselle vastaanottokuittaus.
  • Punnitus, materiaalin tarkastus.
  • Aineiston tuhoaminen peruuttamattomasti.
  • Toimitamme tuhoustodistuksen tuhotusta materiaalista.
  • Kaikki vaiheet dokumentoidaan.

Raportointi:

MTB-siivouspalvelu Oy toimittaa asiakkaalle tuhoustodistuksen luottamuksellisten aineistojen tuhouksesta laskun yhteydessä. Tuhoustodistuksessa ilmenee päivämäärä, kellonaika ja tuhouksenvalvojan allekirjoitus. Raportti voidaan myös tarvittaessa rakentaa asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. 

Lukittavien tietosuojasäiliöiden mitat:

Tilavuus (l) Mitat L x S x K (mm)
40 350 x 250 x 450
140 480 x 553 x 1065
240 580 x 728 x 1075
660 1360 x 765 x 1235