Skip to content

Erikoismuutot ja haalauspalvelut

Pyydä meiltä maksuton arviointikäynti ja me kartoitamme palvelutarpeenne. Suoritamme erikoismuutot ja haalaukset vuosikymmenien ammattitaidolla. Ammattitaitoinen tiimimme purkaa ja noutaa haastavimmatkin irtaimistot ja kokonaisuudet toimitiloistanne.

Voit myös soittaa:
09 4243 5000

· Erikoismuutot ammattitaidolla ·

Yritysmuuton yhteydessä vanhoihin toimitiloihin voi jäädä erittäin raskaita tai vaikeasti liikuteltavia esineitä, joiden kuljettaminen kannattaa jättää erikoismuuttoihin erikoistuneelle yritykselle. Erikoismuutto kannattaakin jättää ammattilaiselle, jotta kaikenlaisilta kiinteistö- ja henkilövahingoilta voitaisiin välttyä ja jotta muutto saataisiin sujumaan mahdollisimman vaivattomasti ja tehokkaasti.

Me kuljetamme kustannustehokkaasti ja luotettavasti haastavatkin esineet kuten kassakaapit, erilaiset laitteet sekä muut erityisosaamista vaativat kalusteet ja tavarat. Meiltä löytyy osaaminen ja kaikki tarvittava kalusto suurien ja hankalasti liikuteltavien esineiden kuljettamiseen. Muuttopalvelun yhteydessä tarjoamme myös tyhjennyspalvelun, eli noudamme pois kaikki käytöstä poistetut kalusteet, esineet ja muut tavarat, joista haluatte päästä eroon. 

· Täyden palvelun erikoismuutot ja haalauspalvelut ·

Siirrämme esimerkiksi kassakaapit sekä erilaiset koneet ja laitteet. Tarjoamme tunkkaus- ja haalauspalveluita haastavissakin työkohteissa. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Voit myös soittaa:
09 4243 5000

 

Räätälöimme palvelumme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Suunnittelemme asiakkaallemme mahdollisimman kustannustehokkaan ja vaivattoman palvelukokonaisuuden.

Tarjoamme palveluita lyhyellä varoitusajalla ja suoritamme sovitun aikataulun mukaisesti kaiken kokoiset projektit.

Noudamme huonekalut, toimistokalusteet, teollisuusjätteet ja muut romut vaivatta, sekä teemme perusteellisia tyhjennyksiä yrityksille ja organisaatioille, jotka ovat esimerkiksi muuttamassa uusiin toimitiloihin ja haluavat päästä eroon vanhoista kalusteistaan.

Lue lisää:
Tyhjennyspalvelut

Tuhoamme luotettavasti paperit, asiakirjat, arkistot, mapit, kirjanpitomateriaalit, tallenteet, dataa sisältävät laitteet ja muut tietosuojamateriaalit.

Toimitamme tuhotusta materiaalista asiakkaallemme aina GDPR:n mukaisen tuhoamistodistuksen, jonka yksityiskohdat ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan.

· Erikoismuutto luotettavasti ja vaivattomasti ·

Ammattitaitoinen tiimimme hoitaa muutot nopeasti ja tehokkaasti

Olemme kotimainen perheyritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus ammattimaisten palveluiden tuottamisesta asiakkaillemme. Asiakaspalveluhenkinen tiimimme tekee työnsä aina hienotunteisesti, luotettavasti ja tehokkaasti.

Olemme saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta toimivasta noutopalvelustamme, sekä asiakaspalveluhenkisyydestämme.

Kustannustehokkaat hinnat ja läpinäkyvä hinnoittelu

Ammattitaitoinen tiimimme ja käytössämme olevat laadukkaat työkalut mahdollistavat tehokkaan sekä nopean työskentelyn, joten emme laskuta asiakkaitamme turhasta työajasta. Nouto- ja palveluveloitukset laskutetaan toteutuneiden todellisten työaikojen ja kuljetusmäärien mukaisesti. 

MTB on luotettava yhteistyökumppani

Kuljetuksemme noudattaa koronavirusepidemian aikana äärimmäistä huolellisuutta taatakseen asiakkaillemme turvallisen palvelun.

Koulutamme henkilökuntamme tehtäviinsä perusteellisesti.

Jokainen muutto on omanlaisensa ja hintaan vaikuttaa esim. muuton laajuus, työaika, kuljetettavien tavaroiden määrä, työkohteen mahdolliset hidasteet muuttotyölle, sekä mahdolliset lisäpalvelut. Ota yhteyttä ja pyydä meidät maksuttomalle arviointikäynnille. Räätälöimme palvelun sinun tarpeittesi mukaan.

· Ota yhteyttä ·