Skip to content

Tietosuojamateriaalin tuhoaminen käsittelylaitoksella

Keräämme tietosuojamateriaalit asianmukaisiin keräysvälineisiin ja kuljetamme ne turvallisesti suljetulle käsittelylaitoksellemme tuhottavaksi. 

· Tuhoamispalvelut MTB:n käsittelylaitoksella ·

Tuhoamme luotettavasti arkaluontoiset materiaalit kuten paperiasiakirjat, tallenteet, ulkoiset tallennusvälineet, tietokoneet, työvaatteet, hylkytuotteet ja kaiken muunkin mikä vaatii tietoturvallisen käsittelyn. Palvelumme on asiakkaallemme vaivaton, eikä materiaalien nouto aiheuta häiriöitä työpäivään.

Tarjoamme tuhoamispalveluita yrityksille sekä yksityishenkilöille. Yksityishenkilöitä palvelemme pääasiassa Uudenmaan alueella (mm. Helsinki, Vantaa, Espoo, yms). Yrityksiä palvelemme Uudenmaan lisäksi myös kattavasti eri maakunnissa, esimerkiksi Varsinais-Suomi, Kanta-Häme, Pirkanmaa ja Päijät-Häme. Nouto- ja kuljetuspalvelumme kattavat kaikki Suomen maakunnat ja kaupungit. Mikäli et nähnyt omaa maakuntaasi tässä listassa, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää palveluiden saatavuudesta!

Toimitamme tuhotusta materiaalista asiakkaallemme aina GDPR:n mukaisen tuhoamistodistuksen, jonka yksityiskohdat ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan.

· Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto ·

Tuhoaminen käsittelylaitoksella

Keräämme arkistosi asianmukaisiin keräysvälineisiin ja kuljetamme ne turvallisesti suljetulle käsittelylaitoksellemme tuhottavaksi. Tietosuojamateriaalin tuhoaminen käsittelylaitoksella sekä asiakkaan luona ovat molemmat yhtä turvallisia vaihtoehtoja. Valitse mikä sinulle sopii parhaiten!

On-site tuhoamispalvelun käyttäminen on vaivatonta ja murskain kulkee helposti MTB kuorma-auton toimittamana asiakaskohteeseen. Murskain saa virtansa kompaktista generaattorista tai asiakkaan sähköverkosta. (16A voimavirtatulppa)

Tutustu palveluun tuhoamispalvelut asiakkaan luona

Mobiilimurskain kuorma-autoyksikkö on tarkoitettu isompien tuhoamistarpeiden toteuttamiseen asiakaskohteessa. Kuorma-auton varastointisiilotilaan voidaan välivarastoida murskattua materiaalia noin 2500-3000 kg.

· Lisätietoa palvelusta ·

Aukoton tuhoamisprosessi

Kuljetuksemme noutaa tuhottavat materiaalit sovitun mukaisesti asiakkaan luota. Kuljetuksemme on tunnistettavissa MTB:n työasusta ja kuvallisesta henkilökortista. Luottamukselliset materiaalit kuljetetaan asianmukaisissa keräysvälineissä käsittelylaitoksellemme, jossa ne tuhotaan perusteellisesti. Tuhoamisprosessin jokainen vaihe dokumentoidaan aina siitä hetkestä lähtien, kun asiakas luovuttaa materiaalit kuljetukselle.

Asianmukaiset keräysvälineet tietosuojamateriaalin keräämiseen

Tarjoamme asiakkaillemme lukitut tietosuojasäiliöt luottamuksellisen materiaalin väliaikaista säilytystä varten. Säilöitä löytyy useita eri malleja kullekin asiakkaalle soveltuvasti. Voit valita säännöllisen tyhjennysaikataulun säiliöllesi (esim. kerran kuukaudessa), tai ilmoittaa meille, kun säiliönne on valmis vaihdettavaksi. Tietosuojasäiliöt pidetään lukittuina aina siihen asti, kunnes ne saapuvat käsittelylaitoksellemme, jossa niiden sisältö prosessoidaan.

· Palveluprosessi ·

· Miksi valita meidät ·

Olemme kotimainen perheyritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus ammattimaisten palveluiden tuottamisesta asiakkaillemme. Tuhoamispalvelumme on luotettava ja vaivaton ratkaisu asiakkaalle. Valitsemalla MTB Ympäristöpalvelun varmistat kustannustehokkaan sekä ympäristöystävällisen palvelun luottamuksellisten materiaalien hävittämiseen. Samalla olet luomassa parempaa ja puhtaampaa ympäristöä tuleville sukupolville!

Kuljetuksemme noudattaa koronavirusepidemian aikana äärimmäistä huolellisuutta taatakseen asiakkaillemme turvallisen palvelun. Olemme palveluyritys, jonka ydinosaamista ovat mm. turvallisuus- ja puhdistuspalvelut, joten poikkeusolosuhteissa toimiminen hoituu meiltä luonnostaan. Asiakaspalveluhenkinen tiimimme tekee työnsä aina hienotunteisesti, luotettavasti ja tehokkaasti. Olemme saaneet asiakkailtamme erityisesti paljon kiitosta toimivasta noutopalvelustamme sekä asiakaspalveluhenkisyydestämme.

· Ota yhteyttä ·