Skip to content

Tuhouspalvelut asiakaskohteessa (On-site tuhouspalvelu)

Onko sinulla paperiasiakirjoja, tallenteita, tietokoneita, tai muuta tuhottavaa materiaalia josta haluat päästä eroon nopeasti ja vaivattomasti? MTB:n on-site tuhouspalvelu (tuhouspalvelut paikan päällä) mahdollistaa luottamuksellisen materiaalin välittömän tuhoamisen asiakkaan luona.

Palvelumme sopii asiakkaille, jotka haluavat itse todistaa (auditoida) luottamuksellisen materiaalinsa tuhoamista. Mobiili murskainyksikkömme pystyy helposti käsittelemään isojakin määriä materiaalia kerralla. Tuhoamme tallenteet, tietokoneet, kovalevyt, tekstiilit, paperiarkistot ja muut tietosuojamateriaalit paikan päällä.

Asiantuntemus luottamuksellisen materiaalin tuhoamisessa

MTB Tietoturvapalvelulla on vuosikymmenien asiantuntemus luottamuksellisen materiaalin tuhoamisessa. MTB Tietoturvapalvelun asiantuntija-apua ja tuhouspalveluita käyttävät tuhannet yritykset Suomessa. Suojelemme yritystäsi ja liiketoimintaasi.

Asiakaskohteeseen tuotava murskain

Mobiili murskain palvelun käyttäminen on vaivatonta ja murskain kulkee helposti MTB kuorma-auton toimittamana asiakaskohteeseen. Murskain saa virtansa kompaktista generaattorista, tai asiakkaan sähköverkosta. (16A voimavirtatulppa)

Mobiilimurskain kuorma-autoyksikkö

Mobiilimurskain kuorma-autoyksikkö on tarkoitettu isompien tuhoustarpeiden toteuttamiseen asiakaskohteessa.
Kuorma-auton varastointisiilotilaan voidaan välivarastoida murskattua materiaalia noin 2500-3000 kg.

Tuhoamispalvelu asiakkaan luona

Palveluprosessi

Ota yhteyttä
Palvelutarpeen kartoitus, tietoturvapalvelu
Perusteellinen tuhoaminen asiakkaan luona
Tuhoustodistus
Ympäristöystävällinen ratkaisu