Skip to content

Kalusteiden / Huonekalujen kierrätys 

Käytöstä poistettujen toimistokalusteiden ja huonekalujen kierrätys voi olla haasteellista. Huonekalut sisältävät useita eri materiaaleja, jotka tulee erotella ennen niiden kierrättämistä. Yksi huonekalu voi sisältää esimerkiksi käsiteltyä puuta, metallia, sekä muovia. Toimistokalusteiden uudelleenkäyttö saattaa olla hyvin haasteellista, mikäli kalusteesi eivät ole uusinta laatua.

Me autamme asiakkaitamme pääsemään eroon vanhoista toimistokalusteistaan helposti ja ympäristöystävällisesti

Kierrätämme ja hyödynnämme kaikki huonekalujen materiaalit, eikä mitään päädy kaatopaikalle. Tilaa helppo huonekalujen nouto sekä pienille että suurille kaluste-erille! Autamme asiakkaitamme tyhjentämään toimitilansa turhasta romusta tehokkaasti sekä ympäristöystävällisesti. MTB Ympäristöpalvelu toteuttaa vanhojen kalusteiden kierrätyksen vaivattomasti. Meiltä löytyy työkalut kaikkien kalusteiden purkamiseen, joten työskentelymme on nopeaa ja tehokasta. Menetelmämme säästävät aikaa ja rahaa.

Ota meihin yhteyttä ja kerro millaista noudettavaa materiaalia sinulta löytyy. Sovimme kanssasi sopivan ajan noudolle ja saavumme sovittuna ajankohtana noutamaan vanhat kalusteesi. Sinun ei tarvitse huolehtia huonekalujen pakkaamisesta, kuljetuksesta eikä käsittelystä. Me hoidamme kaiken!

Miksi valita meidät:

Valitsemalla MTB Ympäristöpalvelun ehkäiset saasteiden ja kasvihuonepäästöjen syntymistä, sekä säästät rahaa ja energiaa. Käyttämällä vaivattomia kierrätyspalveluitamme varmistat, ettet täytä kaatopaikkoja turhaan romulla, jonka voi kierrättää hyödyllisesti. Samalla olet luomassa parempaa ja puhtaampaa ympäristöä tuleville sukupolville!

Ota yhteyttä!