Skip to content

Huonekalujen noutopalvelu

Kustannustehokas ja ympäristöystävällinen kierrätyspalvelu toimistokalusteille, huonekaluille sekä kaikille muille kalusteille ja irtaimistolle.

Ota yhteyttä!

Käytettyjen huonekalujen ja toimistokalusteiden nouto

Ota meihin yhteyttä ja tilaa meiltä nouto vanhoille huonekaluillesi tai muille kalusteille & irtaimistolle. Noudot suoritetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisella aikataululla, on noudon tarve jo ensi viikolle tai vasta kuukausien päähän, noudot hoituvat aina yhtä vaivattomasti!

Kerro meille millaista noudettavaa tavaraa teiltä löytyy ja millainen noutoaikataulu teille sopii. Lähetämme teille noutohinnastomme, jonka vahvistettuanne suoritamme noudon sovitun mukaisesti. Teidän ei tarvitse huolehtia huonekalujen pakkaamisesta, kuljetuksesta eikä käsittelystä. Me hoidamme kaiken!

Oletteko tyhjentämässä toimistoanne? Lue lisää toimitilojen tyhjennyspalvelustamme:
https://mtbkierratys.fi/toimitilojen-tyhjennys/

Tarjoamme palveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille.

Yksityishenkilöitä palvelemme pääasiassa pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa, Espoo, yms).

Yrityksiä palvelemme pääkaupunkiseudun lisäksi myös muilla paikkakunnilla, esimerkiksi Varsinais-Suomi, Kanta-Häme, Pirkanmaa, Uusimaa ja Päijät-Häme. Mikäli et nähnyt omaa paikkakuntaasi tässä listassa, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää noutomahdollisuuksista!

MTB Ympäristöpalvelu

Huonekalujen kierrätys

Käytöstä poistettujen toimistokalusteiden ja huonekalujen vastaanotto ja kierrätys hoituu kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti MTB Ympäristöpalvelun kautta. Eri materiaalit kierrätetään pääosin uusioraaka-aineeksi ja hyödyntämiskelvottomat materiaalit jalostetaan lämmön- ja sähköntuotannon hyötykäyttöön energiajakeena.

Useimmat huonekalut ja toimistokalusteet sisältävät useita eri materiaaleja, jotka tulee erotella ennen niiden jatkokäsittelyä. Yksittäinen huonekalu tai toimistokaluste voi sisältää useita eri puumateriaaleja, metalleja sekä muoveja. Me autamme asiakkaitamme pääsemään eroon vanhoista toimistokalusteistaan kustannustehokkaasti, ympäristöystävällisesti ja vaivattomasti. Helppo nouto on avainsana palveluihimme!

Tilaa helppo huonekalujen nouto sekä pienille että suurille kaluste-erille! Autamme asiakkaitamme tyhjentämään toimitilansa vaivattomasti turhista toimistokalusteista, huonekaluista, irtaimistosta, romuista sekä jätteistä. Meiltä löytyy kuljetus-, purku-, nosto- ja haalauskalusto sekä ammattitaitoinen henkilökunta huolehtimaan vaivattomasti ja kustannustehokkaasti myös isompien urakoiden toteuttamisesta, on kyse toimistotalon tai tehtaan tyhjennyksestä. Menetelmämme säästävät aikaa ja rahaa.

Nouto kaiken kokoisille erille

Olipa kyseessä sitten suuren toimiston perusteellisesta tyhjennyksestä tai muutaman huonekalun noutamisesta, MTB palvelee teitä mielellään!

Lue lisää: toimitilojen tyhjennys

Myös uusiokäyttöpalvelut

MTB Ympäristöpalvelu toteuttaa myös käytöstä poistettujen uusiokäyttöön soveltuvien kalusteiden realisoinnin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähköromujen nouto

Noudamme myös sähkö- ja elektroniikkaromut, sekä käsittelemme ne tietoturvallisesti ja ympäristöystävällisesti.

Lue lisää SER-kierrätyksestä

Miksi valita meidät

Olemme kotimainen perheyritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus ammattimaisten palveluiden tuottamisesta asiakkaillemme. Huonekalujen noutopalvelumme on edullinen ja vaivaton ratkaisu asiakkaalle. Valitsemalla MTB Ympäristöpalvelun varmistat kustannustehokkaan sekä ympäristöystävällisen palvelun toimitilojenne tyhjennykseen, tai ylimääräisten käytöstä poistettujen romujen siivoamiseen. Samalla olet luomassa parempaa ja puhtaampaa ympäristöä tuleville sukupolville!

Kuljetuksemme noudattaa koronavirusepidemian aikana äärimmäistä huolellisuutta taatakseen asiakkaillemme turvallisen palvelun. Olemme palveluyritys, jonka ydinosaamista ovat mm. turvallisuus- ja puhdistuspalvelut, joten poikkeusolosuhteissa toimiminen hoituu meiltä luonnostaan. Asiakaspalveluhenkinen tiimimme tekee työnsä aina hienotunteisesti, luotettavasti ja tehokkaasti. Olemme saaneet asiakkailtamme erityisesti paljon kiitosta toimivasta noutopalvelustamme sekä asiakaspalveluhenkisyydestämme.