Skip to content

Tuhoamispalvelu:
logo, työ- ja virka-asut

Ota yhteyttä!

Käytöstä poistetut logovaatteet ja työasusteet tulisi hävittää asianmukaisesti

Mahdollisia riskejä ovat mm. organisaation työntekijänä esiintyminen, luvaton kulku työmailla, sekä muu mahdollinen haitta yrityksen liiketoiminnalle tai imagolle. Käytöstä poistettujen työvaatteiden hyödyntäminen rikollisiin tarkoituksiin ei välttämättä tapahdu heti eikä suunnitelmallisesti, mutta tilaisuus luo mahdollisuuden rikolliseen taloudellisen hyödyn tavoitteluun. Pahimmassa tapauksessa ulkopuolinen henkilö voi rikoksen hyödyntämistarkoituksessa esiintyä asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden luona organisaationne edustajana saaden käyttöönsä luvattomasti omaisuutta tai luottamuksellista tietoa.

Myös kotitaloudet ovat vaarassa joutua huijauksen uhriksi. Rikolliset henkilöt voivat esiintyä virkavallan edustajina päästäkseen asuntoihin sisälle varastamaan arvotavaroita ja aiheuttamaan muuta vahinkoa. Käytöstä poistetut työasut, logotuotteet, sekä univormut tulisi siksi aina hävittää tuhouspalveluyrityksen kautta luotettavasti ja todistettavasti. Meidän jokaisen vastuulla on toimia ennaltaehkäisevästi, jotta emme mahdollistaisi tällaisien vahinkojen syntymistä.

Me suojelemme yritystäsi

MTB Tietoturvapalvelu tuhoaa vanhat logo-, työ- ja virka-asunne perusteellisesti. Tuhoamme esimerkiksi poliisin ja pelastushenkilöiden virka-asut, vartiointifirmojen univormut, sekä yrityksen logolla varustetut työvaatteet. Teolliset murskaimemme ovat suunniteltu murskaamaan suuria määriä materiaalia kerralla, eivätkä murskauspalvelumme rajoitu pelkästään vaatteisiin. Tuhoamme myös paperiasiakirjat, tallenteet, tietokoneet ja mobiililaitteet, käytöstä poistetut tuotteet ja paljon muuta!

Palveluprosessi työvaatteiden tuhoamisessa:

Ota meihin yhteyttä ja kerro meille palvelutarpeesi. MTB:n työasusta ja kuvallisesta henkilökortista tunnistettava kuljettajamme saapuu sovittuna ajankohtana noutamaan tuhottavat materiaalinne. Kuljettajan ottaessa materiaalit vastaan kirjoitamme kuormakirjan, jossa lukee päivämäärä, kellonaika, sekä vastaanottajan nimi ja allekirjoitus. Materiaalit kuljetetaan lukitulla umpiautolla suljetulle käsittelylaitoksellemme. Kun otamme materiaalit vastaan käsittelylaitoksellemme, kirjoitamme jälleen vastaanottolomakkeen, jossa näkyy päivämäärä, sekä vastaanottajan nimi ja allekirjoitus.

Materiaalin saavuttua käsittelylaitoksellemme keräilyastiat punnitaan kirjanpitoa varten. Kun punnitustulos on dokumentoitu, materiaali on valmiina tuhousprosessiin. Toimitamme sinulle tuhoustodistuksen, josta käy ilmi murskatun arkistomateriaalin tyyppi, määrä, murskaamispäivämäärä, sekä tuhouksenvalvojan nimi ja allekirjoitus. Tuhoustodistus on myös räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tuhoamisprosessimme on aukoton ja perusteellinen.